Jump to content

Saugokites Devil_Nepramusinek ir Petras_Klepas

Guzzy_Guzz

Rekomenduoti pranešimai

TIesiog perspejimas del veikeju Devil_Nepramusinek ir Petras_Klepas.

Norejosi aisku, sutaupyti ant auto pardavimo mokesciu, o gavosi, kad likau be nieko. Ne karta yra buve pirkta auto taip, bet matomai paskutini karta. Nes pora veikeju sugalvojo gan gera sistema. 

Istorija trumpai ir aiskiai:

Devil_Nepramusinek perka ivairius importus, per naudotu tr. priemoniu salona. Idedi skelbima kiek imanoma maziausia kaina, o ten pasirodo kitas veikejas Petras_Klepas jau buna ilindes ir laukia, kol atsiras skelbimas, nuperka ir atsijungia. O Devil_Nepramusinek lieka apsimetes, kad kur dingo auto ir pns.  Pinigu is pradziu jis moketi nenori, tik po auto nupirkimo ale sumoketu, o kai nenuperka jau ir nieko nebegauni. Sakyciau jei butu buve tik man vienam taip, na tiek to gal tikrai sutapo, kad kazkas sugebejo nupirkti is skelbimu. Taciau ne man vienam taip jau, tai manau sutapimu negalima pavadinti. Valde_Eina pateko lygiai i tokia pacia situacija.

Watch Grand Theft Auto V 2025.07.15 - 16.44.44.56.DVR | Streamable

Watch Grand Theft Auto V 2025.07.15 - 16.45.23.57.DVR | Streamable

Watch Grand Theft Auto V 2025.07.15 - 16.45.34.58.DVR | Streamable

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Įdomus toks klausimas kodėl uzdejai tokia kaina ar tiesiog apeiti sistema indet pigiau ir atgauti visą sumą už masina iš devilui ne kartą buvau pardavęs masina per saloną už tam tikrą pinigų sumą ir buvo nupirkta jo o seip yra mokesčiai gerai padaryta kad neapeit sistemos ir nebūtų apgaudinejimu 

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

prieš 16 minutes(-čių), Check_Bass rašė:

Įdomus toks klausimas kodėl uzdejai tokia kaina ar tiesiog apeiti sistema indet pigiau ir atgauti visą sumą už masina iš devilui ne kartą buvau pardavęs masina per saloną už tam tikrą pinigų sumą ir buvo nupirkta jo o seip yra mokesčiai gerai padaryta kad neapeit sistemos ir nebūtų apgaudinejimu 

Negink draugelio, tapati man šiandien siūle daryt, kad įdedu už mažiausia galimą kainą į saloną, ir poto paduoda likusius, nes jam taip “patogiau”, kai nesutikau dingo 

Redaguota nario Stepuks_Bezdzioniuks
Nuoroda į atsakymą

prieš 8 minutes(-čių), Stepuks_Bezdzioniuks rašė:

Negink draugelio, tapati man šiandien siūle daryt, kad įdedu už mažiausia galimą kainą į saloną, ir poto paduoda likusius, nes jam taip “patogiau”, kai nesutikau dingo 

Tai tam yra padaryta per saloną siūlai už tiek kiek perka ir viskas nebus problemų.

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

prieš 10 minutes(-čių), Stepuks_Bezdzioniuks rašė:

Sistema pats apgaudineji ir keli cia savo pykcius kazkokius pasilaikyk geriau sau savo nuomone niekam neidomus, ir tu pats dingai buciau sutikes kaip pirkau is check basso jokiu problemu nebuvo tai prasom neverkiam vyrukas ir nuomone sau pasilaikom.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Devilas_Nepramusinek rašė:

Sistema pats apgaudineji ir keli cia savo pykcius kazkokius pasilaikyk geriau sau savo nuomone niekam neidomus, ir tu pats dingai buciau sutikes kaip pirkau is check basso jokiu problemu nebuvo tai prasom neverkiam vyrukas ir nuomone sau pasilaikom.

Laisvas

Nuoroda į atsakymą

Nebūtų pirmas atvejis iš šito mužiko devilo su tokiais bairiais. Rašykit skundus gaus bana + prawipins jo viska inventoriu garaža ka turi ta atgriebs.

O dėl krakeno viskas aišku eilini syki savo družoka gina

Redaguota nario Vasia_Litras

ohuz8cz.gif

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Vasia_Litras rašė:

Nebūtų pirmas atvejis iš šito mužiko devilo su tokiais bairiais. Rašykit skundus gaus bana + prawipins jo viska inventoriu garaža ka turi ta atgriebs.

O dėl krakeno viskas aišku eilini syki savo družoka gina

Nematai pries kiek laiko buvo pats apeidineji sistema pats norejai, kad tau nenuskaiciuotu mokesciu tai prasom neverk dabar nes neidomus niekam.

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Devilas_Nepramusinek rašė:

Nematai pries kiek laiko buvo pats apeidineji sistema pats norejai, kad tau nenuskaiciuotu mokesciu tai prasom neverk dabar nes neidomus niekam.

Ką čia pezi tu spec grupės narį. Tuo tarpu salono naudotu pirkimo nebuvo, juolab ne tas tampas stumdei kol nepatvarkė pavadinimu ir nuotrauku kad atpažint.

Redaguota nario Vasia_Litras

ohuz8cz.gif

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Vasia_Litras rašė:

Ką čia pezi tu spec grupės narį. Tuo tarpu salono naudotu pirkimo nebuvo, juolab ne tas tampas stumdei kol nepatvarkė pavadinimu ir nuotrauku kad atpažint.

apie spec grupes narius gali nesneket, nes visi zino kad su palengvinta programa sedi, o man paciam pinigus grazino nes toks veikejas buvo karpis bamblys jis man prastume o as tau tai taip ir viskas gavos o daugiau su kitais zmonemis problemu nebuvo su tampa tai jeigu nezinai kaip buvo patylek.

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Devilas_Nepramusinek rašė:

apie spec grupes narius gali nesneket, nes visi zino kad su palengvinta programa sedi, o man paciam pinigus grazino nes toks veikejas buvo karpis bamblys jis man prastume o as tau tai taip ir viskas gavos o daugiau su kitais zmonemis problemu nebuvo su tampa tai jeigu nezinai kaip buvo patylek.

Puikiai žinau kaip buvo, o tu ta savo plokštele uždaryk ir palengvinta programa savo poreikiams pasilik.

ohuz8cz.gif

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Vasia_Litras rašė:

Puikiai žinau kaip buvo, o tu ta savo plokštele uždaryk ir palengvinta programa savo poreikiams pasilik.

Nieko nezinai nes sneki kad tiesiog pasneket ir viskas, nezinai kaip pilnai buvo tai patylek, nes niekas neprase kad isikistum.

Nuoroda į atsakymą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Kurti naują...