Martin_Santos Paskelbta Vasaris 25, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 25, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Daniel_Howell 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Archeris_Skalpu 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neteisingai sudėti įtarimai, „Bėgimas nuo teisėsaugos“ nemačiau jokio stabdymo negirdėjau jokio perspėjimo sustoti per voice chat'ą. Sudėjo tiek NON-RP tiek valstybinio turto niokojimą viename, kai K.E.T laikiausi, bet atsitrenkiau į pareigūną. Edit - pačio įrodymuose matosi, kad švyturėlius įjungei kai aš jau buvau nusisukęs.. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/YT0GFDw Redaguota Vasaris 25, 2023 nario Daniel_Howell Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Archeris_Skalpu Paskelbta Vasaris 25, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 25, 2023 :DDDDDDDDDDD žinosiu kur kreiptis kai nuotaika chujova bus :DDDDDDDDDD Green_Stuf sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Archeris_Skalpu Paskelbta Vasaris 25, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 25, 2023 (redaguota) Realiai užtenka tik šio video. Jei trūks įrodymų P.D. valdžiai tikrai daugiau turiu. Non-RP - gatvėm važiavimas neskaitomas kaip K.E.T. laikymasis. Valstybinio turto niokaujimas - Akivaizdžiai tyčia atsitrenkęs į mane. bėgimas irgi akivaizdus. P.S. neprivalau rėkaut kad stot, įjungiau švyturėlius, stoji. Būčiau nekreipęs dėmesio į tavo gatvių važinėjimą kadangi Neadekvatus biški buvai, atitinkamai ir nubaustas. Redaguota Vasaris 25, 2023 nario Archeris_Skalpu Check_Bass ir Hyper_Bloody sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Henre_Panzer Paskelbta Vasaris 28, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2023 Papeikimas atmestas. Įrodymai pateikti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai