Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Lempizorijus 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Samsungas_Telefonas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star. Pravažiuojančio ekipažo paprašiau baudos, kai man mechanikas pravarinėjo techninę apižiūrą ir vietoje to, gavau patikrą, kurios metu uždėjo man pareigūnas star už diržą (kai nevažiavau niekur) bei už technikinio neturėjimą (kai mechanikas kaip tik šalimais pravarinėjo techą). Be viso to, sušaudė dar mašiną, kad mechanikui serveris neleistų technikinio pravarymo užbaigti. Galiausiai, išsidirbinėti pradėjo. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): ~50k 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler P.S clip'as perfilmuotas dar papildomai, kadangi prastai nusiclip'ino, edit'int normaliai neleido, teko tik būtent tą gabaliuką, kurį atkirpt norėjau, perfilmuoti atskirai. Redaguota Liepa 27 nario Aurimas_Lempizorijus Terea_Hytsas ir Elis_Zanzimemas sureagavo į tai 1 1 Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Samsungas_Telefonas Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 Sveikas lempa. Masinos nesaudaziau o saudziau tave kad i jail, bet nejo nusaut ( nezinojau kad kai mech kazka daro neina nusaut). Ir be techo buvai iskur man zinot ka jis ten tau daro ar ratlankius keicia ar techa. https://imgur.com/a/KWVhn6w sveiki Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Liepa 27 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 27 Tai mechas pasakė, kad pravarinėja techą, aš dar pasakiau. Galėjai luktelt šiek tiek ir tada būtum įsitikinęs ar "tune darė" ar techą iš tikrųjų. Buvęs best Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Samsungas_Telefonas Paskelbta Liepa 27 Dalintis Paskelbta Liepa 27 negirdejau muzika groja ten sveiki Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Liepa 29 Dalintis Paskelbta Liepa 29 Atmesta. Starai buvo duoti automatiškai sistemos už technikinės neturėjimą, o ne dėl neuždėto diržo. Šaudyta į mašina dėl to, kad buvo norėta pasodinti į kalėjimą, o dėl fakto, kad neišteisino, nes tu bandei praeiti technikinę šį kartą nebausiu, nes tokie atvejai pasitaiko itin retai ir dėl tokios priežasties žaidėjo iš darbo neišmesiu. Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai