Dievo_Sargybinis Paskelbta Rugpjūtis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 11, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dievo_Sargybinis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: priėmė iskvietima dagerito. mantas pasiūlė man bauda bet nesutikau nes atvažiuoja i iškvietimą kolega jo o mantas man pasiule viena kart bauda ir iskart nusove pateik pov policininke chate turejai matyti kad kolega pas mane atvaziuoja 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek):15min gyvenimo 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler Swaika_Kent sureagavo į tai 1 buna sekas buna kasekas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Rugpjūtis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 11, 2025 https://imgur.com/a/qZKjntl Sekundziu reikalas buvo, nepamaciau. Turbut @Dagerito_Blagadar Neturi priekaistu. Dagerito_Blagadar sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugpjūtis 12, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 12, 2025 Puikiai suprantu situaciją iš nukentėjusiojo pusės, tačiau jeigu pareigūnas pasiūlo baudą, visada yra patariama ją sumokėti. Situacija tikrai nėra viena iš kasdienių, todėl galiu tik perspėti darbuotoją stebėti darbo chatą, jog tokios situacijos nepasikartotų. Tema rakinama. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai