Gabrielius_Kazlauskas Paskelbta Rugpjūtis 16, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 16, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gabrielius Kazlauskas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Minde king 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: peikiu todėl, nes jis neteisetai pasodino mane į kalėjimą, pravažiavau per raudona gavau: 9 star, begau ir šaudžiau į padangas, bet negana to atėme ginklus 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): ginklai(2 ginklai vienas automatinis kitas pistoletas), ir sugaižtas laikas kalėjimę: apie 1 val ir 23 min.: 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): bus įkelti. Minde_King sureagavo į tai 1 gabrielius Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Minde_King Paskelbta Rugpjūtis 16, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 16, 2025 (redaguota) Užpuolei mane, pradėjai šaudyti, todėl gavai įtarimo už „Pareigūno užpuolimas“. Skyrus šį įtarimą, Policijos pareigūnas turi teisę konfiskuoti visus žaidėjo ginklus. Įsitikink čia. Vaizdo įrašas, kuriame matosi, kad žaidėjas bėga ir nukritęs nuo motociklo pradeda šaudyti, tikėdamasis taip išvengti bausmės: čia. Tau dar pasisekė, kad esu naujokas ir uždėjau ne visus įtarimus, kurių buvai nusipelnęs (K.E.T. pažeidimai, vieša ginklų demonstracija). Redaguota Rugpjūtis 16, 2025 nario Minde_King Mantas_Uzbekistanas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugpjūtis 16, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 16, 2025 Atmesta, darbuotojas pateikė įrodymus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai