Jump to content

Peikiu Robke_Gang

Kuchius_Mode

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Kuchius_Mode
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Robke_Gang
3. Priežastys: Neteisingai uždėti forumo įspėjimai. Parašiau PD darbuotojui papeikimą, kad neteisėtai buvau įtartas, kai išlipau iš automobilio ir nespėjau paslėpti ginklų. Nekompetitingas PD pavaduotojas nusprendė, kad čia nėra darbuotojo kaltės, taip pat nusprendė, kad parašiau bereikšmį papeikimą, todėl ADMIN narys man skyrė forumo įspėjimą. Kai buvau PD direktorius, identiškoje situacijoje skyriau tokį įtarimą ir gavau direktoriaus įspėjimą, todėl man iškyla klausimas, ar esu vertas už tokį papeikimą forumo įspėjimų? Kita  vertus, jeigu mano nuomone, įtarimas buvo uždėtas neteisingai šioje situacijoje, kažkas po kažkiek laiko pasikeitė ir valdžia mano, kad viskas čia gerai, tai reiškia, kad papeikimas yra bereikšmis? Tai gal ir realybėj sukuriam įstatymų pataisą, kuria pradėsim bausti žmonės, jeigu jų skundai bus netenkinami? Parašysim, kad lempinis skundas buvo, susimokėk 100 Eur.
4. Vaizdinė medžiaga

https://imgur.com/a/RzcCLYH

726c4157-9ffb-4d97-bda5-bc9b8fcf1ce9.thumb.png.0dc9665ce7fec935b2af8e593a712ccb.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Mindes įrodymuose matosi, kad dar sugebėjai pabėgt kažkiek ir tik tada shotgunas atsirado tik vat nepasisekė ir iškart iš tazerio į kaktą gavai tai nespėjai nieko padaryt. Mindes POV atrodė vienaip, o tavo (kuri btw galėjai pateikt) gal atrodė kitaip bet žinau kaip pats būdamas PD iškart veždavai į jailą neišsiaiškinęs tai nesuprantu kodėl toks nustebęs esi kai su tavim taip pat elgiasi.

Pridėtas tavo papeikimas tai irgi, įspėjimą gavai bendrai už prastą situacijos suvaldymą kaip valdžios atstovas, o ne vien už tą vieną įtarimą.

Atrodo pabuvęs PD direktoriumi nerašytum tokių nesąmonių dėl situacijų kur žinai, kad esi kaltas ir tiesiog dėmėsio ieškai.
Už tai įspėjimą ir uždėjau nes tiesiog bereikšmis papeikimas, tikėjaisi, kad pareigūnas neturės įrodymų bet laimei turėjo.

Nežadu daugiau komentuot, gali nevargt.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

Dėl kitų įtarmų sutinku, kad buvau nubaustas teisingai, papeikimas rašytas dėl patirtų nuostolių, kai mano nuomone, neteisingai buvo skirtas įtarimas už viešą ginklų demonstraciją ir neteisingai konfiskuoti ginklai. Pateikiau identišką ar panašią situaciją, kai toks papeikimas buvo priimtas, dėl to paties dalyko, todėl manydamas, kad šioje situacijoje nukentėjau dėl ginklų, parašiau tą papeikimą. Nesvarbu papeikimas atmestas ar priimtas, bet gal būt reiktų labiau pasigilinti, ar tikrai tai buvo bereikšmis papeikimas?
Adminstratoriaus nuomone bereikšmis, mano nuomone reikšmės yra. Užtektų nuimti foromo įspėjimus, o administratoriaus nebausti, manau būtų teisinga.

726c4157-9ffb-4d97-bda5-bc9b8fcf1ce9.thumb.png.0dc9665ce7fec935b2af8e593a712ccb.png

Nuoroda į atsakymą

• po 3 savaičių...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...