Big_Papa Paskelbta Rugsėjis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2025 (redaguota) Mano slapyvardis LMG5 serveryje: Big_Papa Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: LMG5 nuo 2021.12.16, SAMP Nostra_Xaxa nuo 2017 m. Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?: Durnelis Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?: Šiuo metu daugiausia dalyvauju serverio gyvenime, bendrauju su draugais. Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?: Norėčiau pabūti adminu ir patikrinti, kas vyksta serveryje, padėti spręsti konfliktus. Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?: mentai Mano LMG5 artimiausi projekto draugai: visi jus Mano LMG5 didžiausi projekto priešai: visi, kurie vogia mano mašinas Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra….: kad sutikau senu vilku Realybėje mano tikras vardas : Gabrielius Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Palanga Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako ženklas?: 2002.06.17 Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: ARMY ▄︻デ══━一 Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?: Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Audi a6c6 3l quattro 210kw. Subaru forik 2.5l. Ar turite augintinių? Kokių?: šuni Vaikystėje svajojau apie …. profesiją? Kokią? Kas trukdo pabandyti išpildyti savo svajonę?: kosmonautu. trukdo tai kad gimiau jau juo Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: esu buves Estija Latvija Lenkija UK Turkija Egiptas Voketija Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: aš politika esu Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais… (proga meetui!): kiesa banginiu reiliai ilgas sarašas tingiu rašyt Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje…: zopa_gavirio dar kažką Mano automobilio foto: Built_not_bought...subaru_forester_fozzy_jdm_ej251_subaruforester_foresternation_fore.mov Redaguota Rugsėjis 27, 2025 nario Big_Papa Tashke_Zales ir Don_Alvarez sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar