Jump to content

Lorenzo_Pakastukas a.k.a Sangokas_Gimys

Lorenzo_Pakastukas

Rekomenduoti pranešimai

Laisvos formos prisistatymas

Sveiki, smagu vėl atrasti šią vietą. Esu ganėtinai nemažas senbuvis šiame projekte – nors pastaruoju metu GTA V roleplay daug nežaidžiau, pamatęs LMG serveriuką pagalvojau: „Let’s go, prisijungsiu vardan senų laikų.“

Lorenzo_Pakastukas, dar kitaip žinomas iš senų SAMP laikų kaip Sangokas_Gimys. Laiko, praleisto šiame projekte, sunku tiksliai pasakyti, bet jo buvo tikrai nemažai – galima sakyti, kad čia prabėgo gera dalis mano paauglystės.

Šiuo metu nesu labai žinomas, bet anksčiau pažinojau nemažai žmonių, prisidėjau prie įvairių veiklų, visada buvo su kuo pabendrauti ar ką nuveikti.

Mano tikslai projekte – apsiprasti, apsiuostyti, o jeigu leis laikas – prisidėti prie šio serverio klestėjimo ir bendruomenės gerovės. Kol kas projekte visko tiek daug, kad dar nespėjau visko apčiuopti, bet manau, jog būtų smagu matyti daugiau „daily“ mini-žaidimų su serverio žaidėjais, gal net kažko naujesnio ir unikalesnio. Pats projektas atrodo tikrai gerai išvystytas, bet kadangi prisijungiau neseniai, dar reikia laiko apsiprasti.

Dar neišbandžiau nei vieno darbo su pakvietimais, todėl kol kas sunku pasakyti daugiau.

Apie realų save daug nepasakosiu – savi žino. Esu jau dedukas, lipu beveik į trečią pakopą. Keliauju nemažai, bet dar nebuvau tokioje šalyje, kur kažkas nebūtų girdėjęs apie ją. Iš savo patirties galiu rekomenduoti aplankyti Graikiją – skanus maistas, kalnai ir nuostabi jūrų gyvybės įvairovė.

Nice to meet you , peace out. 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...