Mega_Dino Paskelbta Spalis 10, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 10, 2025 (redaguota) Informacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mega_Dino Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Lawrence_Taylor Pd pavaduotojas Papeikimo priežastis: Nekompetetingai priimami sprendimai, atmestas papeikimas, kuriame trūko įrodymų dėl mano nusižengimo. Nežinau kuom remdamasis nusprendė jog aš buvau kaltas ir įtarimas buvo skirtas teisingai. Kalba eina apie Drive-By vaizdo įrašą pateiktą iš darbuotojo. Pažeidimų įrodymai: https://forum.lmg5.lt/topic/10483-peikiu-varom_sponkiu/#comment-86795 Redaguota Spalis 10, 2025 nario Mega_Dino Aurimas_Lempizorijus, Lawrence_Taylor, Varom_Sponkiu ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Spalis 10, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 10, 2025 Sutinku, kad įrodymai nėra tobuli bet puikiai visi žinom, kad tu šaudei ir papeikimą parašei nes kalėjime apart šlavimo neturėjai ką veikt. Būtų buvę tvarkingi traceriai pas sponkiu (ką mačiau discorde tvarkosi/susitvarkė) tai ir forumo įspėjimą būtum dar prasileidęs nes apart tavęs nebuvo kam ten šaudyt. Pavaduotojui skiriamas žodinis įspėjimas nes toks verdiktas turėjo būti pareigūno papeikime. Lawrence_Taylor, Varom_Sponkiu ir Mega_Dino sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai