Lukas_Ping Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Ping Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Sandiego_Simis Papeikimo priežastis: Nenorėjau rašyti papeikimo, tačiau kiek pastebėjau su PD kitaip nebėra įmanoma, kai viršijate visas savo galimas normas ir piktnaudžiaujate suteiktomis darbo privilegijomis. 1. Neteisingai atmestas papeikimas, buvau PD darbuotojo nubaustas už tai, kad naudojau mašinos signalą viešoje vietoje, stovėjimo aikštelėje. Nuo kada PD gali man nurodyti kažko tokio nedaryti ir už tai bausti? Suprasčiau dar jeigu tai būtų buvę atliekama prie jų bazės, o ne viešoje vietoje viduryje Paleto. 2. Neteisingai ir nelygiai vertinami darbuotojai, kalbu apie situaciją, kad Peaky buvo nubaustas įspėjimu, kai kitiems už tą patį skyrei tik žodinį įspėjimą. Dar detaliau patikslinsiu, kad tarp to pažeidimo už kurį nubaudei darbuotoją dalyvavai ir pats bei taipogi užpuolei civilį be priežasties ir gavai papeikimą, tikėtina todėl ir buvo skirti tik žodiniai įspėjimai, ne? Pažeidimų įrodymai: Įrodymai dėl 1: Įrodymai, kad pats užpuolė civilį ir gautame papeikime, kurį gavo kartu su darbuotojais skyrė tik žodinį įspėjimą:Įrodymai, kad už tą, ką padarė pats skyrė kitam darbuotojui įspėjimą, tačiau ant to darbuotojo buvo atskira tema sukurta: Minde_King, Vygantas_Sparnas, Vasia_Ciornij ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 5 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 (redaguota) Pradėkime nuo to, kad ieškai dėmesio visur, būdamas mute’e, tačiau iš tiesų tik trukdai visiems leisti laiką serveryje ir dėl to buvai nubaustas. Darbuotojui buvo skirtas papeikimas ne už tai, kad mušė žmogų, o dėl to, jog į jį buvo pradėta šaudyti. O dėl žodinių įspėjimų - gal ir pats kaltas, kad juos parašiau, nors iš tikrųjų reikėjo atmesti, nes darbuotojams buvo trukdoma dirbti,prie vartų buvo statomi fejerverkai ir taipogi tu leidai garsini signalą. Tad tiesiog numalšinome „neutralų susibūrimą“. O viskas kuo vėliau baigiasi - Spoiler Redaguota Lapkritis 12, 2025 nario Sandiego_Simis Vadim_Kalashnikov, Vasia_Ciornij, Peaky_Boy ir 1 kitas sureagavo į tai 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ping Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 (redaguota) Tavo pasiteisinime adekvatumo 0, kaip ir pas kai kuriuos tavo darbuotojus (Vasia). Nepatiko mano ar kitų garsinis signalas, kurį leidome viešoje Paleto stovėjimo aikštelėje - galėjote p**** su savo reidu į kitą galą, jokios taisyklės man nedraudžia leisti garsinio signalo ir neįpareigoja klausyti tokių jūsų nurodymų, tad įtarimas nepriklausomai nuo situacijos nėra pagrįstas. Kalbant apie civilių užpuolimą, tai nepriklausomai ar buvo šaudoma ar ką, buvo naudojamas šaltasis ginklas ir tavo rankose, už kuriuos paprasti civiliai yra baudžiami įtarimu ar iš jų atimami ginklai tik už tai, kad net atsitiktinai juos ištraukiame iš savo inventoriaus. Tačiau nepeikiu darbuotojų, kadangi pavaduotojas darė šiuos veiksmus, o ar neturėtum būti pavyzdys jiems, vietoje to, kad visa tai inicijuoji? Kažkaip žvelgiant į visą situaciją pats mėtaisi tarp to, kas jums galima, kas ne. Papildau: "Riaušes" pradėjo ne kas kitas, o tik tu ir tavo darbuotojai, iki tol nebuvo naudojami nei šaunamieji nei kiti šalti ginklai, tad civilis buvo užpultas TAVĘS be pagrindo. Redaguota Lapkritis 12, 2025 nario Lukas_Ping Papildymas Edvinas_Litas ir Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Žmogau, tau jau viskas - nebesupranti, kur žaidimas, o kur realybė. Pailsėk. Edvinas_Litas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ping Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Pabrėžiu, kad įrodymai su kuriais nepagrįstai atmetei mano papeikimą yra net ne tuo laiku, buvau baustas 21:33, o įrodymai 22:30: Edvinas_Litas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 (redaguota) prieš 51 minutes(-čių), Lukas_Ping rašė: Pabrėžiu, kad įrodymai su kuriais nepagrįstai atmetei mano papeikimą yra net ne tuo laiku, buvau baustas 21:33, o įrodymai 22:30: Ieškai visur to dėmesio matau. https://streamable.com/km1oh3 https://streamable.com/p9j3kg Redaguota Lapkritis 12, 2025 nario Sandiego_Simis Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ping Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Palauk, drauguži, įrodymuose visiškai nieko nėra, nei kaip pypsinu, nei kaip jūs kažko prašėte pradėkime nuo to. Nekalbant, kad kaip ir minėjau prieš tai, kad įtarimas buvo suteiktas už nieką, nes nemanau, kad jūs galite bausti už tai, kad neatlieku jūsų užgaidų viduryje Paleto. Papildomas klausimas: Kitą kartą jeigu būsiu sustabdytas ir koks specialus PD narys lieps padainuoti man atsisakius irgi būsiu nubaustas už neklausymą? Edvinas_Litas ir Vygantas_Sparnas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Lapkritis 12, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 12, 2025 prieš 3 valandas(-ų), Lukas_Ping rašė: Palauk, drauguži, įrodymuose visiškai nieko nėra, nei kaip pypsinu, nei kaip jūs kažko prašėte pradėkime nuo to. Siūlyčiau tada garsą įsijungt nes abudu minėti dalykai yra įrodymuose, kuriuos pateikė. Specialiai bandai provokuot, prie PD bazės buvai išlaipintas ir nenubaustas, toliau tęsi savo gaidelę po ne vieno prašymo nustot tą daryt bet vistiek negali ramiai pabūt ir reikia toliau provokuot. Galiausiai pasiekei ko norėjai bet sutinku 15 min. pasėdėt kalėjime yra per daug, milicininkas turėjo iš mašinos ištraukt ir kirst vieną per kepalą kaip įspėjimą (patikslinu - sarkazmas, nes tuoj taip ir darysit). Viename iš video shotguną išsitraukei specialiai bet greit supratai ką padarei ir įlipai atgal į mašiną. Vėl netyčia? Bet lyg nebuvai nubaustas už tai? Tai vėl blogai, nenubaudė žaidėjo... Išmokit karts nuo karto ir pasimėgaut tuo žaidimu nekenkdami kitiems nes atrodo kaifą gaudot kai kitam blogai. Dėl spardymo prie PD bazės tegul susisiekia tas, kuris tuos papeikimus rašė, užtenka ant viso serverio advokatų, ne tavo situacija ne tu dėl jos ir aiškinkis. Atmesta. Peaky_Boy, Vasia_Litras, Vasia_Ciornij ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai