Jump to content

Peikiu Sandiego_Simis

Juicy_Juice

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juicy_Juice
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Sandiego_Simis
  3. Papeikimo priežastis: Noriu, kad @Sandiego_Simis paaiškintų, kodėl žmogus @Yoshisuke_Aikawa trenkė man šaltuoju ginklu (beisbolo lazda) — situacijoje tai laikoma šaltuoju ginklu. Kitas pareigūnas rekavo: „Nu ką, pasibaigė balius, ane?“ ir tuo pačiu metu trenkė man. Suprantu, kad tai galėjo būti pagal jus riaušės, bet nieko nebuvo užblokuota — policininkai galėjo pravažiuoti ir niekas nestumdė jų mašinų.
    Atsakykite į šiuos klausimus:
    1. Kodėl @Yoshisuke_Aikawa naudoja tramdymo priemonę — beisbolo lazdą — o ne taserį ar paskirtąją lazdą, vadinamą liaudiškai „Bananas“?
    2.Ar pareigūnai nėra išmokyti tramdyti savo emocijų ir suprasti, kad tokių veiksmų kaip rėkavimai ar muštynės negalima pradėti tol, kol prieš juos nekils aiškus fizinis pavojus (pvz., pakeltos rankos)? Ką darytumėte, jeigu aš pradėčiau pykti, trukdyti eismui ir juos mušti, užuot rašęs papeikimus — nemanau, kad jie apsidžiaugtų.
    3. Kodel @Sandiego_Simis Skiria žodinį įspėjimą sau ir kitiems prie jo pažymėtiems darbuotojams, o kitas darbuotojas, padaręs tą patį pažeidimą, gavo oficialų darbo įspėjimą.
    Pažeidimų įrodymai: 
    https://medal.tv/games/gta-v/clips/lukTQBGE7myN0-8vr?invite=cr-MSxnQUosMTM1NTk5ODY
    https://medal.tv/games/gta-v/clips/lukV2poyMjuP-4MmE?invite=cr-MSxudVAsMTM1NTk5ODY(00:14 matosi kaip, atsiteleportavęs prie mašinos, užpuola @Peaky_Boy, o gale dar atbėga ir nužudo mane su beisbolo lazdą ir pasirodo pranešimas chate: „Jus nužudė žaidėjas Yoshisuke_Aikawa (96).“

Redaguota nario Juicy_Juice
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Eh, po to ir žaidžiam serveryje kur pirstėlt būna nusikaltimas, nuostolių nepatyrei ir akivaizdu, kad for fun susirinkę ten visi bet...

Papeikimas priimtas, pavaduotojui skiriamas įspėjimas, Policija neturėtų tokiomis priemonėmis malšinti ir vos ne dar labiau eskaluoti "riaušes".

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...