Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Kesas 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Laba diena, Pastaruoju metu yra labai sunku gauti baudą, jeigu turi 5, 10 ar 15 „star“. Manau, taip yra ne tik man, bet ir daugeliui kitų žaidėjų. Dėl šios priežasties siūlau PD būstinėje sukurti „pickup'ą“, kuriame žaidėjai galėtų savarankiškai susimokėti baudas. (Jeigu žaidėjas priklauso gaujai, jam būtų leidžiama susimokėti tik iki 10 „star“.) Visi sumokėti pinigai keliautų tiesiai į PD fondą. Pavyzdys: šiandien žaidžiu nuo 8 ryto, dabar yra 14 val., ir per visą šį laiką man nebuvo suteikta nė viena bauda. Tai rodo pareigūnų neaktyvumą. Galimai tai lemia valdžios ir motyvacijos problema, nes darbuotojai neturi rangų sistemos ar kitų paskatų dirbti darbą, o ne tik dalyvauti gamyklose ar statyti trikojus. Manau, idėja aiški. Kad nebūtų piktnaudžiavimo, būtų galima taikyti papildomą „cooldowną“ ir kitus kriterijus po baudos sumokėjimo.( Suprantu jog gali būti labai daug "BET" "TAČIAU" , bet manau jog galima protingai sukurti šią sistemą. Ačiū, Ernis_Kesas 3. Kuo ši sistema bus naudinga?:Žaidėjai nesijaus apriboti ir nelauks, kol pareigūnai sureaguos į /kviesti komandą. Jie galės greitai susitvarkyti baudas ir toliau mėgautis pilnaverčiu žaidimu. Redaguota Gruodis 1, 2025 nario Ernis_Kesas The_Thug, Edvinas_Kixbu ir Trevor_Savage sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Narco_Supportt Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 uz. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edvinas_Kixbu Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 Už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 prieš 36 minutes(-čių), Ernis_Kesas rašė: šiandien žaidžiu nuo 8 ryto, dabar yra 14 val., ir per visą šį laiką man nebuvo suteikta nė viena bauda. Tai rodo pareigūnų neaktyvumą. Galimai tai lemia valdžios ir motyvacijos problema, nes darbuotojai neturi rangų sistemos ar kitų paskatų dirbti darbą, o ne tik dalyvauti gamyklose ar statyti trikojus. Arba tiesiog tu esi pasalpinis neturintis darbo sedintis ant tevu sprando su 10kl baigimo diplomu ir nepatenkintas zaidimu nes tai vyksta ne pagal tave. Visi turi darbus eina i shule tode ju ir nebuna nuo tavo 8h ryto pries nesamone. Nerinkit staru ir tiek. The_Thug ir Erdoganas_Atalajus sureagavo į tai 2 Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 1, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 (redaguota) prieš 14 minutes(-čių), Mark_Stevenson rašė: Arba tiesiog tu esi pasalpinis neturintis darbo sedintis ant tevu sprando su 10kl baigimo diplomu ir nepatenkintas zaidimu nes tai vyksta ne pagal tave. Visi turi darbus eina i shule tode ju ir nebuna nuo tavo 8h ryto pries nesamone. Nerinkit staru ir tiek. Labas, nežinau, kas tave šiandien įžeidė ar sukrėtė, tačiau aš baigiau 12 klasę, universitetą ir magistrantūrą. Dirbu gerai apmokamą darbą, su galimybe dirbti iš namų, o kai nėra darbo, galiu sau leisti daryti, ką tik noriu. Turiu panele su kuria jau kartų gyvename 2 metus nuomojamame bute :), jeigu reik dar mano asmeninės info kreipkis Starų būną dėl visokiu aplinkybių. Kaip tu ir minėjai shulės laiku nuo 8 iki 15 serverį online apie 50-60 žmoniu būną pikas, o galimybės gauti baudos nėra ar ne visada(Tačiau aš vertinu kiekvieno individo nuomone.) Redaguota Gruodis 1, 2025 nario Ernis_Kesas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Thug Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 Tikrai už, butu naudinga mums paprastiems mirtingiesiems. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Drag_Fun Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 Už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 prieš 5 valandas(-ų), Ernis_Kesas rašė: Labas, nežinau, kas tave šiandien įžeidė ar sukrėtė, tačiau aš baigiau 12 klasę, universitetą ir magistrantūrą. Dirbu gerai apmokamą darbą, su galimybe dirbti iš namų, o kai nėra darbo, galiu sau leisti daryti, ką tik noriu. Turiu panele su kuria jau kartų gyvename 2 metus nuomojamame bute :), jeigu reik dar mano asmeninės info kreipkis Starų būną dėl visokiu aplinkybių. Kaip tu ir minėjai shulės laiku nuo 8 iki 15 serverį online apie 50-60 žmoniu būną pikas, o galimybės gauti baudos nėra ar ne visada(Tačiau aš vertinu kiekvieno individo nuomone.) bet ar aš klausiau tavęs ką tu baigęs ką ne? su kuo gyveni su kuo ne ? :DDDDDD serveryje buna 56-60 žaidėju todėl kad bugina alga ir 24/7 tie patys visada Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 Jeigu nuo 8 ryto yra dirbančių arba į mokyklas einančių žmonių, čia skaitosi, kad neaktyvūs absoliučiai visi...? Reiktų tikrai permąstyt visą ideją. Mintis gal ir normali dėl savarankiško susimokėjimo, tai tiek už, tiek prieš. Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Brainas_Okoneris Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 prieš 7 valandas(-ų), Mark_Stevenson rašė: Arba tiesiog tu esi pasalpinis neturintis darbo sedintis ant tevu sprando su 10kl baigimo diplomu ir nepatenkintas zaidimu nes tai vyksta ne pagal tave. Visi turi darbus eina i shule tode ju ir nebuna nuo tavo 8h ryto pries nesamone. Nerinkit staru ir tiek. Nestatykit tų mtuoklių tada, per paleto pralėki ir turi 15 star, va čia manau yra bėda, arba reiktų bent pamažint star kiekį už greičio viršijimą Ernis_Kesas ir The_Thug sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 2, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 2, 2025 (redaguota) prieš 11 valandas(-ų), Brainas_Okoneris rašė: Nestatykit tų mtuoklių tada, per paleto pralėki ir turi 15 star, va čia manau yra bėda, arba reiktų bent pamažint star kiekį už greičio viršijimą Sutinku pilnai su tavimi galima padaryti tarkim laiką nuo kada galima statyti trikojus pvz.: nuo x darbuotoju prisijungusiu ;darbo valdžios aktyvumas ir t.t Tikrai sprendimu yra ir per kitus galus. Aišku galima būtų tiesiog @Robke_Gang jog padarytu taisykle jog kiekviename darbe su pakv. privalėtu būti rangu sistemą, tuomet galimai bus kažkokia motyvacija PD darbuotojam dirbti tiesioginį darbą. Nes nepersenėjusiai buvau PD ir labai nustebau, kadangi car gali kuria nori imti rangas bet koks uždėtas. Iškarto ateini ir viską ką įmanomą gauni, žodžiu jokios motyvacijos ir noro kažką "Pasiekti" . Redaguota Gruodis 2, 2025 nario Ernis_Kesas The_Thug sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kiesha_Bicepsas Paskelbta Gruodis 2, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 2, 2025 už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Neil_Huble Paskelbta Gruodis 2, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 2, 2025 prieš 21 valandas(-ų), Mark_Stevenson rašė: Arba tiesiog tu esi pasalpinis neturintis darbo sedintis ant tevu sprando su 10kl baigimo diplomu ir nepatenkintas zaidimu nes tai vyksta ne pagal tave. Visi turi darbus eina i shule tode ju ir nebuna nuo tavo 8h ryto pries nesamone. Nerinkit staru ir tiek. Arba vieni žmones turi “atostogas”, arba dirba ant saves arba iš namu. reikejo tokio dalyko nes mentai tas pats kaip eziukai, sulenda i urvus ziemos miego. Ernis_Kesas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar