David_God Paskelbta Gruodis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė: David_God 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: @Rafaelis_Kirminas 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): 4. Kokia paskyra naudojatės?: David_God 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Atvirai sakant, nežinau, kodėl netgi likau užblokuotas. Vakar ar užvakar manęs prašė POV Jack Froxes ir Black Cupro. Jack Froxes parašė man asmeniškai, kad parodyčiau jam POV, ir aš jam jį pateikiau. Dėl Cupro pats Froxes parašė, kad jo POV nereikia.Po veiksmo nuėjau į jail, ir man į /sms parašė kažkuris iš gaujos narių, bet nepamenu jo v_p, kad kažkoks papeikimas pateiktas. Nuėjau į forumą ir pamačiau skundą ant manęs. Pateikiau dar kartą POV, bet šiuo metu likau užblokuotas. Atėjau pažaisti ant veiksmų į jūsų serverį. Taip, žaidžiu FiveM (Turbo Pushka pakvietė ir davė paskyrą). Aplamai, aš nesirodau tokiose platformose kaip ALTV, bet pasiūlė tai užėjau pamėginti, tačiau gavosi taip, kaip gavosi.Jeigu jums reikia daugiau POV, tai turiu ir daugiau iš to paties veiksmo, nes buvau kažkuriuo metu paspaudęs filmavimo mygtuką ir nufilmavo daugiau veiksmo. Atrodo, lyg tyčia tai turėjo atsitikti :D. Įrodymas jog Jack Froxes manęs prašė Turbo_Pushka, Peaky_Boy, Giedrius_Klebonas ir 6 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 6 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Gruodis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 sw, viskas matosi is tavo pacio pov medziagos, akivaizdus aim naudojimas kurio net nesistengei paslepti. Jeigu kyla klausimas kur aimas matosi, tai pats zinai ka naudojai ir tas trackinimas tavo su advanced tikrai nera clean. Tashke_Zales, Don_Alvarez, David_God ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
David_God Paskelbta Gruodis 3, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 prieš 5 minutes(-čių), Rafaelis_Kirminas rašė: sw, viskas matosi is tavo pacio pov medziagos, akivaizdus aim naudojimas kurio net nesistengei paslepti. Jeigu kyla klausimas kur aimas matosi, tai pats zinai ka naudojai ir tas trackinimas tavo su advanced tikrai nera clean. Nežinau, apie kokį tu aim’ą šneki. Žaidžiu su 400 DPI ir netgi turiu daugiau video iš šios gamyklos. Kaip ir minėjau, netyčia buvau paspaudęs filmuot. Jeigu jums tai aim’as, tai nežinau… Jūs turbūt visus FIVEM žaidėjus turėtumėt užblokuot, nes dar nematėt, kaip jie šaudo, o tai yra visiškai kitaip nei aš. Aš esu tiek nepatyręs, palyginus su jais, o jūs jau baninat. Lawrence_Taylor, Immortalas_Gamn, Ernis_Kesas ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 4 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Gruodis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 (redaguota) Atblokuotas. Redaguota Gruodis 5, 2025 nario Robke_Gang Pakeistas nuosprendis. David_God sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai