Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 4, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2025 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Kesas Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Aurimas_Lempizorijus Papeikimo priežastis: Atmestas papeikimas, nelabai suprantu kodėl tai pateisinama ir yra normalu, jeigu turėčiau daugiau tu nark ar pnš? kas tuomet būtų ? Visiškai neprofesionaliai darbuotojai atlieka savo darbus, labai daug pažeidimų ir didelė taisyklių žinojimo stoka. Priimant į tokius darbus kaip PD reikėtu mokėti visas tasiykles ir žinoti jog PD yra labai daug įtakos žaidėjams turintis darbas, nes tesiogiai gali paveikti žaidėjų žaidimą. Man kratą padaręs pareigunas teigė vėliau( po papeikimo) per /sms jog buvau įtartinas, įdomu kuom ? ,kad stovėjau su mediku mašiną ir dirbau savo darbą laukdamas iškvietimu ? Suprasčiau jeigu bučiau pvz:. su gaujos akronimu ar pns, na tada gal ir bučiau įtartinas. Pažeidimų įrodymai: Redaguota Gruodis 4, 2025 nario Ernis_Kesas Brainas_Okoneris ir Aurimas_Lempizorijus sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Gruodis 4, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2025 Atsiprašau, būtų galima sužinot taip neįžeidžiant, kuom sergi? Papeikimą atmetė Lempizorijus, pavo papeikimą rašai man, kokiu principu? Kad nelindau į papeikimą? Ačiū, gražios dienos Aurimas_Lempizorijus ir Ernis_Kesas sureagavo į tai 1 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 4, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2025 (redaguota) Pakuoreguota, susišvietė ne tas V_P Sory Redaguota Gruodis 4, 2025 nario Ernis_Kesas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Gruodis 4, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 4, 2025 Nuo kada PD negali šiaip apieškoti žaidėjo? Tai gal ir medicinines pradėkim tikrint tik kai žmogus įtartinai kreivai bėgios nes gal nesveikas yra? Apieškot dėl narkotikinių medžiagų negalima tik bulvių kasimo lauke, prie HP, prie PD išėjimo iš kalėjimo vietos ir NPC bosų lokacijose, ar aš čia kažką praleidau ir yra užslėpta taisyklė, kad kitur irgi negalima? Tavo numesta taisyklė papeikime taikoma jei PD sudėtų tau random įtarimus, be priežasties uždėtu /bega ar surakinęs paliktu pvz. Atmesta. The_Thug, Brainas_Okoneris, Aurimas_Lempizorijus ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai