Jump to content

Peikiu Mike_Falcon

Mantas_Bordeo

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Bordeo
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje @Mike_Falcon

3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Darbuotojas uždėjo įtarimą už tą patį nusižengimą, nors įtarimas jau buvo uždėtas ankščiau. Šis dalykas buvo ištaisytas, panaudojus išteisinimą ir vėl pritaikius įtarimą.

Paprašius, kad būtų pakviestas kompetentingesnis asmuo problemai išspręsti, darbuotojas apsimetinėjo dyr.pavaduotoju.

Darbuotojui turėtų būti skiriamas įspėjimas [ar pritaikyti kita nuobauda] už apsimetinėjimą ir neapdairų įtarimų taikymą.

Norint išgirsti darbuotojo apsimetinėjimą pavaduotoju, galėsiu asmeniškai parodyti vaizdo įrašą.

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/3sRauBc

pilnos nuotraukos: https://imgur.com/a/htq2dYo

Redaguota nario Mantas_Bordeo
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Tas pats galioja kas ir kitai temai, susitvarkyk įrodymus per 12 valandų, įkelk neapkarpytas nuotrauktas, kitu atveju papeikimas bus atmestas.

7. Vaizdinė medžiaga negali būti padirbta, apkarpyta ar kitaip koreguota.

Nuoroda į atsakymą

Sveikas Milvydai Juškauskai (nežinau ar suprasi šitą juokelį, bet toks asmuo buvo kuris turėjo savo spec. laidą ir gerino Lietuvos Policiją). Tarp mūsų visų dalyvaujančių šitoje situacijoje, vienintelis kompetencijos neturėjai tu, visiškai visais klausimas. Leisk paklaust, nuo kada padarius klaidą(uždėjus įtarimą klaidingai), ją ištaisius policijos darbuotojas gauna įspėjimą? Neesu to matęs. Šioje situacijoje tau bandžiau paaiškint ir išdėstyt gražiai, o tu liaudiškai tariant, nušėrei byb**** ir tiek reikaliukų. Pradėjai reikalauti pavaduotojo, o kodėl ne generalinio? Gal man jį reikia partempti iš jo atostogų? Kaip galim suorganizuoti pokalbį su pavaduotoju, jeigu jo nėra serveryje, tuo metu pagal rangų sistemą aukščiausias PD asmuo buvau aš, kuris stengėsi ramiai, taikiai ir greitai išspręsti situaciją, pats tau pasiūliau rašyti papeikimą į forumą, nes tu buvai visiškai neadekvatus. 
Įrodymai dėl išteisinimo: https://imgur.com/a/G1QsGbw

•    
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nuoroda į atsakymą

prieš 17 minutes(-čių), Mike_Falcon rašė:

Sveikas Milvydai Juškauskai (nežinau ar suprasi šitą juokelį, bet toks asmuo buvo kuris turėjo savo spec. laidą ir gerino Lietuvos Policiją). Tarp mūsų visų dalyvaujančių šitoje situacijoje, vienintelis kompetencijos neturėjai tu, visiškai visais klausimas. Leisk paklaust, nuo kada padarius klaidą(uždėjus įtarimą klaidingai), ją ištaisius policijos darbuotojas gauna įspėjimą? Neesu to matęs. Šioje situacijoje tau bandžiau paaiškint ir išdėstyt gražiai, o tu liaudiškai tariant, nušėrei byb**** ir tiek reikaliukų. Pradėjai reikalauti pavaduotojo, o kodėl ne generalinio? Gal man jį reikia partempti iš jo atostogų? Kaip galim suorganizuoti pokalbį su pavaduotoju, jeigu jo nėra serveryje, tuo metu pagal rangų sistemą aukščiausias PD asmuo buvau aš, kuris stengėsi ramiai, taikiai ir greitai išspręsti situaciją, pats tau pasiūliau rašyti papeikimą į forumą, nes tu buvai visiškai neadekvatus. 
Įrodymai dėl išteisinimo: https://imgur.com/a/G1QsGbw

Kaip aukščiausio rango Policininkas tuo metu, (Swanas buvo on bet ok). Kodėl negynėt banko nuo grobimo?

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Mantas_Bordeo rašė:

Kaip aukščiausio rango Policininkas tuo metu, (Swanas buvo on bet ok). Kodėl negynėt banko nuo grobimo?

Gal kalbėkim faktais? Jeigu turi įrodymų, kad Swanas buvo on ir ne afk, gali atsiųsti, jeigu ne, manau, kad reikia "diskusiją"(jeigu taip galim pavadint) užbaigti. Peiki už tai, kad pats nežinai už ką, o dabar klausi dėl banko? Gal palikim temą ramybeje, laukim atsakymo iš Policijos Valdžios atstovų, gero vakaro ir gražių švenčių!

•    
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...