Jump to content

Peikiu Kuchius_Mode

Tim_Junior

Rekomenduoti pranešimai

Informacija ir taisyklės

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tim_Junior 
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Kuchius_Mode
  3. Papeikimo priežastis:  Darbuotojai be priežasties iš darbo išmetami būti negali. Kiekvienu išmetimo atveju rekomenduotina turėti įrodymus dėl galimo reikalavimo pasiteisinti. Jei darbuotojas nepritampa prie kolektyvo, elgiasi kenkėjiškai, direktoriui ir pavaduotojams yra sunku matyti tokio darbuotojo ateitį darbe, tai yra svari priežastis jį išmesti.   
  4. image.png.1c6e01b999e8979653d6aeccabf13bc8.pngimage.png.4a869af157817bac8037621ea280ac24.png
  5. Pažeidimų įrodymai: Tegul pateikia irodymus, del ka kur ir ka ismete ir pridejo i pd 😄
Redaguota nario Tim_Junior
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

image.png.8aad1dade46752b94d0551b2ec636ff2.pngimage.png.a7b23ab166c342036e5d3f423d602890.png

Vėliau pavaduotojas mane vėl pašalino iš pareigų, nenurodydamas jokios priežasties. Mano nuomone, toks sprendimas neturėtų būti priimamas be aiškaus pagrindo – turi būti įvardinta konkreti priežastis. 
Laukiam irodymu 😄

Nuoroda į atsakymą

Eh, viską jau paaiškinau tau 10 kartų lietuvių kalba, 15 kartų lietuvių kalba paaiškino tau kiti darbuotojai. Man į šį papeikimą atsakyti rusiškai, angliškai ar kažkaip kitaip? Eilinė diena ofise, Policijos komandai vyksta treniruotė, mokomės, tobulėjam, treniruojamės kitame pasaulyje Gamykloje Nr. 1, į kurį mus nukėlė gerb. administratorius. Treniruotės metu tu mirei, mirė ir kiti darbuotojai. Aiškiai ir garsiai pasakiau, reikia susigetinti, nes mes esame kitame pasaulyje, nuo ligoninės ten nenuvažiuosit. Tu paėmei nuomos mašina, pradėjai važiuot link gamyklos. Tau asmeniškai pakartojau dar kartą, kad iki gamyklos nenuvažiuosi, turi nusigetinti. Tu pradėjai vadinti mane ir kitus debilais, manei, kad iš tavęs išsidirbinėjam. Dalį pavyko nuclipint, pasakei "byb** žino čia kažkokios nesąmonės vyksta ir toliau nuvažiavai link gamyklos: https://streamable.com/95ne9x. Vėliau įvykiai klostėsi taip: https://streamable.com/qm7lim. Kadangi buvai slaptosios tarnybos narys, kuriai vadovauja gerb. @Mike_Falcon, tamsta Mike įvertino tavo elgesį, susiklosčiusią situaciją ir pasakė "Tim yra pašalinamas iš slaptosios tarnybos". Kadangi slaptoji tarnyba turi ribotą savo narių skaičių, Mike_Falcon yra suteikta galimybė rinktis savo komandą. Aš nesuprantu ką tu įsivaizdavai, bet nesvarbu. Toliau tu sugrįžai iš AFK, aš bandžiau su tavimi rasti kompromisą. Suteikiau tau galimybę likti darbe, nedaryti tokių pačių klaidų, su visais sutarti ir šio įvykio nesureikšminti. Tu, vietoj to, kad toliau dirbtum ir užsiimtum veiklą, visiem iš eilės bandei įrodinėti savo tiesas, toliau konfliktavai su darbuotojais ir panašiai. Galiausiai parašei papeikimą. Tokių darbuotojų mūsų komandoje aš nematau, todėl ir buvai pašalintas iš darbo. Visos priežastys tau buvo paaiškintos prieš viską ir po visko. Priežastis paaiškinau ne tik aš, bet ir kiti. Galiausiai dar parašiau, nepyk, sunki diena, gyvenkim taikoje, nors ir nemačiau tam poreikio, tiesiog, norėjau paglostyti tavo užgautą savimeilę. Nevartok pigios kristės. Sėkmės tau tolimesniam žaidime.

Redaguota nario Kuchius_Mode

726c4157-9ffb-4d97-bda5-bc9b8fcf1ce9.thumb.png.0dc9665ce7fec935b2af8e593a712ccb.png

Nuoroda į atsakymą

Iš „Discord“ aš neišėjau. Kaip minėjo @Mike_Falcon, sprendimas buvo priimtas skubotai. Manau, kad tokiais atvejais pirmiausia turėtų būti taikomas įspėjimas, ypač kai 11 val. aktyvus snd  ir administracija tai mato. Foto matosi,kad ismete ir prideda atgal. 

Nuoroda į atsakymą

Ačiū už atsakymą. Mano tikslas niekada nebuvo kelti konfliktus ar trukdyti komandai. Tačiau noriu aiškiai pabrėžti, kad iki pat pašalinimo iš pareigų negavau jokio oficialaus įspėjimo, jokio aiškaus paaiškinimo ar galimybės normaliai situaciją išspręsti vietoje.

Didžioji dalis to, kas dabar aprašyta, man nebuvo taip aiškiai ir struktūruotai pasakyta tuo metu, kai buvo priimami sprendimai. Mano pagrindinė problema buvo ne pats sprendimas, o tai, kad jis buvo priimtas staigiai, be įspėjimų ir vėliau kelis kartus keistas – tai ir sukėlė visą šią situaciją.

Jeigu mano elgesys buvo netinkamas, tai turėjo būti aiškiai įvardinta iš karto, o ne sprendžiama emocijų fone. Bet kokiu atveju, priimu sprendimą kaip galutinį ir papildomo konflikto kurti nenoriu.

Linkiu sėkmės komandai ir serveriui.

Nuoroda į atsakymą

image.thumb.png.12fff1cac8655ccaf9a61c6814f98ccf.png
Butent Jeigu mano elgesys buvo laikomas netinkamu komandai, tai turėjo būti įvardinta aiškiai, iš karto ir su konkrečiais pavyzdžiais, o ne apibendrinimais apie „konfliktus“ ar „nesutarimus“. To tuo metu nebuvo padaryta. 😄 

Nuoroda į atsakymą

Taip pat noriu pabrėžti, kad papeikimai patys savaime nesuteikia teisės pašalinti darbuotojo iš pareigų.. Jei buvo daromi pažeidimai, turėjo būti taikoma atitinkama procedūra – įspėjimai, aiškūs nurodymai ir galimybė pasitaisyti, o ne momentinis pašalinimas.

Papeikimas nesuteikia teisės iš karto išmesti iš darbo.  @Kuchius_Mode 😄

Nuoroda į atsakymą

Noriu priminti, kad ši situacija prasidėjo nuo to, kad tu nesupratai, jog mes esame kitame pasaulyje, į kurį mus nukėlė administratorius, kas tik įrodo, ant kiek ši situacija yra absurdišką. Pats iššaukei konfliktą su daugeliu kolegų. Toliau laikydamasis savo tiesos, visus išsiuntinėjai, atsijungei iš DC, padrei /vtd, nuėjai afk, treniruotės viduryje, taip parodydamas nepagarbą man bei savo kolektyvui. Priimtas sprendimas tave išmesti, didžiosios dalies komandos siūlymu. Juolab, aš buvau linkęs su tavim rasti kompromisą, išsaugoti tave komandoje, išsiaiškinti problemas, o tu vietoj to pradėjai grasinti, kad @Martin_Swanmane išmes iš darbo.

Pridedu tavo atsisveikinimo žinute: https://imgur.com/a/LHvvmAG

Redaguota nario Kuchius_Mode

726c4157-9ffb-4d97-bda5-bc9b8fcf1ce9.thumb.png.0dc9665ce7fec935b2af8e593a712ccb.png

Nuoroda į atsakymą

Taip pat noriu pabrėžti, kad papeikimai patys savaime nesuteikia teisės pašalinti darbuotojo iš pareigų.. Jei buvo daromi pažeidimai, turėjo būti taikoma atitinkama procedūra – įspėjimai, aiškūs nurodymai ir galimybė pasitaisyti, o ne momentinis pašalinimas.

Koks kitas pasaulis ir panasiai, tu negali mest nariu 

Nuoroda į atsakymą

Tavo žinutė nieko neįrodo  aš taip pat ten buvau. Aš kalbu apie visai kitus dalykus: kad tu neturi teisės išmesti nario „iš oro“, be aiškios priežasties ir be procedūros. Visa kita, ką bandai pateikti (kur buvau, ką rašiau ar nerašiau), šiuo atveju esmės nekeičia. 😄
image.png.ecfeacfc6b304026a496c1c073e93f29.png

Nuoroda į atsakymą

Betkuris direktorius/pavaduotojas turi pilną teisę pats atsirinkt savo komandą, kaip gali priimt betkurį žmogų (jeigu jis nėra jokiam juodąjam sąraše ar pan.) taip gali ir nepriimt jeigu nenori tokio asmens savo kolektyve. Tiek aš tiek daug kitų direktorių tą patį darėm jei mūsų nuomone kolektyvas geriau veiks jei to žmogaus nebus pas mus komandoj.

Prie ko visą tą viršuj paminėjau, kad jeigu valdžiai pasirodei netinkamas būti jų kolektyvo dalimi tai jie gali tave išmesti bet turi būt tam priežastis kažkokia, čia ji buvo. Būti PD valdžia nėra lengva kaip kitų darbų nes atsakomybės yra ženkliai daugiau, o pridėjus tai, kad PD pastaruoju metu dėl švenčių yra valdomas praktiškai 1 žmogaus tai nieko nuostabaus, kad verda emocijos ir dar Tu prisidedi, kuris netiki, kad reikia getint ir sėdi gaišta laiką važiuot iki gamyklos, kuri randasi išvis kitoje dimensioje kol visi laukia tavęs vieno.

Buvai priimtas atgal į PD, net įspėjimų nebūtų jokių uždėję tikriausiai, galėjo viskas baigtis taikiai bet turim ką turim, pasirinkai kitą kelią.

Pavaduotojas baudžiamas nebus, papeikimas atmestas.

P.S. 1. Ateityje surašyk viską į vieną žinutę, o ne po 3 atskiras komentuok. 2. Nenaudok to chatgpt, wtf

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...