Jump to content

Peikiu Kestutis_Barnis

Tim_Junior

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tim_Junior
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kestutis_Barnis 
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?Situacijos metu buvo naudojami įžeidimai, taip pat siūloma skirti baudą, kuri pagal taisykles neturėjo būti taikoma. Vienas policijos pareigūnas mane patikrino ir pažeidimų nenustatė, tačiau vėliau kitas pareigūnas pradėjo įžeidinėti, skyrė „star“ ir siūlė baudą. Mano nuomone, toks policijos pareigūnų elgesys nėra tinkamas. Pareigūnai bandė nutempti mano automobilį be aiškaus pagrindo ir savo veiksmais provokavo situaciją.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

https://streamable.com/t4vkai

https://streamable.com/zitfjv

image.thumb.png.8948e6e42839fd9c889f828f0d22df03.png

image.png.033caad5fb31d83bacd48082eefefaa3.png

Redaguota nario Tim_Junior
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

4. Darbuotojo papeikimas turi būti pateiktas vienoje temoje tik vienam asmeniui. Visi pažeidimai turi būti sutalpinti į vieną pranešimą.

Turi 12h susitvarkyt temą, kitu atveju - atmesta.

Nuoroda į atsakymą

• Tim_Junior pakeitė pavadinimą į Peikiu Kestutis_Barnis
prieš 1 minutę, Martin_Swan rašė:

4. Darbuotojo papeikimas turi būti pateiktas vienoje temoje tik vienam asmeniui. Visi pažeidimai turi būti sutalpinti į vieną pranešimą.

Turi 12h susitvarkyt temą, kitu atveju - atmesta.

Pataisyta. 

Nuoroda į atsakymą

https://streamable.com/p1ats6 va tavo irodymai kuriuos matosi kad prasiau taves ilipti y automobili nes norejau patikrinti technines apziura bet tu nesutikai todel sudejau itarimus ir paprasiau kolegps kad isvestu . ir net tavo paciuose irodymuose matosi kad prasiau ilipti 

Redaguota nario Kestutis_Barnis
Nuoroda į atsakymą

Tai nieko neįrodo. Aš jau buvau apieškotas – jokių pažeidimų ar draudžiamų daiktų nebuvo rasta. Transporto priemonės aš nevairavau, todėl nebuvo pagrindo nei tempti automobilį, nei uždėti „star“. Tokie veiksmai neturi teisinio pagrindo ir pažeidžia policijos darbo taisykles. Provokavimas ir įžeidinėjimai taip pat yra policijos darbo taisyklių pažeidimas.

image.png.d2bf363c5f517ae792163764a81d0efa.png

Redaguota nario Tim_Junior
Nuoroda į atsakymą

image.png.1ed380ece6c8608a8d6acd691f07e0f4.png

Jeigu būčiau buvęs automobilyje, tuomet tokie veiksmai dar būtų suprantami. Tačiau tu pats man siūlai lipti į transporto priemonę tai gal tada pasiūlysi ir ant dviračio lipti? Be to, tu neturi teisės siūlyti baudos pagal tą kodeksą, taip pat neturi teisės įžeidinėti. Toks elgesys pažeidžia policijos darbo taisykles.

Nuoroda į atsakymą

Darbuotojas įtarimą skyrė teisingai. Aišku, galėjo skirti truputį ilgesnį laiko intervalą įsėst į automobilį, bet čia pamoka kitam kartui. Apmaudu matyti, kad darbuotojai miesteliuose nepagarbiai bendrauja su žaidėjais, vartoja necenzūrinius žodžius ir labai tikiuos, kad tai nepasikartos. Taipogi, pareigūnas gali skirti baudą jeigu jis nori už įsakymo nepaisymą, tad toje vietoje viskas tvarkoje. 

Papeikimas dalinai priimtas, šiam kartui darbuotojui skirsiu tik žodinį įspėjimą.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...