Ernis_Kesas Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Kesas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Koala_Stonkus 3. Priežastys: Necenzurinė leksika, įžeidinėjimai 4. Vaizdinė medžiaga: Domantas_Turbo ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Koala_Stonkus Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 nu iš tavo skino, elgsenos žaidime, tai viską teisingai aprašiau. Nežinau už ką čia turėtum mane peikti Sandiego_Simis, John_Kerey, Mike_Falcon ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 16 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Sausis 4 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 4 Meile mano, žaidimas yra tik žaidimas. Labai užjaučiu tave ir tavo artimuosius, jei tu viską priimi giliai į širdį. Kiekvienas turi savo personažą – mano toks, o mano veikla yra daryti nesąmones, neperžengiant (arba bent jau stengiantis neperžengti) taisyklių. Tuo pačiu, kai matau, jog kažkas, mano akimis, akivaizdžiai elgiasi neteisingai, aš, aišku, tai peikiu, nes jaule sėdėti niekam nepatinka. Chill ir skirk laiko sau. P.S Administracijai: Tai ne freepostas, o atkirtis paaiškinantis kad žmogus nusišneka. Domantas_Turbo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 Priimta. Pasikartojus nusižengimams bus anuliuota VIP narystė Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai