Jump to content

Peikiu Robke_Gang

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):  Emilijus_Escobar
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Robke_Gang
3. Priežastys: [Serverio Administratorius] ir labai savivališkai elgiasi važiuodamas trenkiausi į jį ir nušoviau po kelių akimirkų jau buvau jail'e 2 valandas del vieno nužudymo, kur tokie atvejai turėtų extra būti kai serveryje nėra pareigūnų ir vyksta masinės žudynės kadangi nebuvo daužomas ar kazkaip kenkiamas specialiai saugiose zonose, klausimas tada kam tie pareigūnai ir tvarkos palaikymas? Tokio Admin Nario serverio pareigose neturėtų būti negana to jis dar pareiškė kad jam poh** ant visko, jeigu žmogus susipykęs su savimi nereiktu to lieti ant kitų.
4. Vaizdinė medžiagahttps://imgur.com/a/fxgO7vK

90-tieji

⬇️

Spoiler

Screenshot(56).thumb.png.d3b3b4873525bc4c7e2e314f1c381e91.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Ne taip supratai, man px ar rašysi tu ar nerašysi to papeikimo.

Gal prisiminkim situaciją kaip tu apsiožinai help desk'e, kad esi nekaltas, o tave 4-5 brabusai daužo? Gal dar prisiminkim kaip po to paaiškėjo, kad pats viską pradėjai bet kai gavai į kaulus tada atbėgai mums skųstis, o ne pas PD nuėjai? Siūlai man į PD kreiptis kai pats pirmas pas mus atbėgi kai nesusiklosto tavo eilinė brabuso daužymo veikla.

Kai pastoviai su tuo brabusu išsidirbinėji tai ir nežaidžiam su tokiais. Buvai baustas prieš tai ir puikiai supranti, kad gali būt nubaustas už tai vėl. Kai tave pajailinau iškart gavau pora žinučių, kad gerai padariau kas dar kartą įrodo, kad nesu pirmas, kuris nukentėjo šį vakarą/naktį nuo tavęs. Susirask normalios veiklos, o ne š malk su tuo brabusu.

Atmesta, gero šlovimo.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...