Jump to content

Dėl auksinės žuvies (Pakeitimą)

Skaidrius_Gaspa

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):  Skaidrius_Gaspa
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas:  Viskas su auksine žuvele yra gerai tik kiek nelogiški atlygiai , tarkim nusiperku uz 300k extremalo meškerę pagaunu 52 žuvis ir būnu 1 vietoje laimiu 50k gaunasi mano laimėjimas net neatperka mano išlaidų. Todėl siūlyčiau pakelti vietų kainas kaip PVZ: 1 VIETA 250k - 10 žvejo dėžių -+ex meškerė  2VIETA 100k ir 5 žvejo dėžės  3 VIETA 50K 4 VIETA 25k 5 VIETA 10k , manau daug kas sutiktų konkuruoti ir būtų įdomiau.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: manau daug kas sutiktų konkuruoti ir būtų įdomiau žvejoti. Nes tokie atlygiai tuščia vieta.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Paskelbta (redaguota)
prieš 28 minutes(-čių), Skaidrius_Gaspa rašė:

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):  Skaidrius_Gaspa
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas:  Viskas su auksine žuvele yra gerai tik kiek nelogiški atlygiai , tarkim nusiperku uz 300k extremalo meškerę pagaunu 52 žuvis ir būnu 1 vietoje laimiu 50k gaunasi mano laimėjimas net neatperka mano išlaidų. Todėl siūlyčiau pakelti vietų kainas kaip PVZ: 1 VIETA 250k - 10 žvejo dėžių -+ex meškerė  2VIETA 100k ir 5 žvejo dėžės  3 VIETA 50K 4 VIETA 25k 5 VIETA 10k , manau daug kas sutiktų konkuruoti ir būtų įdomiau.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: manau daug kas sutiktų konkuruoti ir būtų įdomiau žvejoti. Nes tokie atlygiai tuščia vieta.

arba bent savaitgaliais stipresni bonusai o paprastom dienom tokie kokie yra.

Redaguota nario Skaidrius_Gaspa
Nuoroda į atsakymą

Kad prizai neatitinka realybės tai sutinku, dabar auksinė žuvelė tampa aktuali tik sezono paso užduotims, valanda žvejoti su tikslu uždirbt 50k tik laiko švaistymas, reikia arba keisti prizų sumą, arba pridėti kažkokių naujovių į patį prūdą, kad žvejavimas turėtu tikslą. Belieka tik sugalvoti kas galėtu įtraukti joje dalyvauti

shullazi.png

u39iIK9.png

Nuoroda į atsakymą

• po 3 mėnesių...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...