Ernis_Kesas Paskelbta Sausis 9 Dalintis Paskelbta Sausis 9 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Kesas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Saul_Combs 3. Priežastys: Įžeidinėja kitus žaidėjus 4. Vaizdinė medžiaga: Redaguota Sausis 9 nario Ernis_Kesas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saul_Combs Paskelbta Sausis 9 Dalintis Paskelbta Sausis 9 iš esmės nėra įžeidimas, o žaidėjas, kurį 'įžeidžiau' - 'neįsižeidė'. gali patvirtinti, @Sandiego_Simis Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Sausis 9 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 9 Nesutinku, Sandiego nėra gėjus ir tu tai puikei žinai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saul_Combs Paskelbta Sausis 9 Dalintis Paskelbta Sausis 9 O iš kur tu žinai, kad minėtasis asmuo nėra šios orientacijos? Kodėl sakoma, kad tai įžeidimas, kai tai gali būti faktas apie asmenį? Kodėl man už tai rašomas VIP narystės papeikimas, ir kodėl tu teigi, kad aš puikiai žinau, kad jis nėra toks? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Sausis 9 Dalintis Paskelbta Sausis 9 (redaguota) Sveikas aš esu gėjus Redaguota Sausis 9 nario Sandiego_Simis Frostelis_Budr, Saint_George, Dominykas_Snow ir 13 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 15 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Sausis 9 Dalintis Paskelbta Sausis 9 Atmesta, žaidėjas, kuriam buvo skirta ši žinutė pripažino, kad tai nebuvo įžeidimas. Saul_Combs, Mega_Dino, Kryzmantas_Torpeda ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai