Ernis_Zmogus Paskelbta Sausis 10 Dalintis Paskelbta Sausis 10 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Zmogus Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Kuchius_Mode Papeikimo priežastis: Uždėjo už KET pažeidimus kad kabinau jo mašiną paliktą ant važiuojamosios dalies kai jis buvo sustabdęs kitą žaidėją bet turėjo būti Valstybinio turto niokojimas. Pažeidimų įrodymai: https://imgur.com/a/gAEAUIe Aurimas_Lempizorijus ir Mantas_Bordeo sureagavo į tai 1 1 Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Sausis 10 Dalintis Paskelbta Sausis 10 Iš kilometro atvažiavai, matei, kad stovi du automobiliai, specialiai trenkeisi į Policijos tarnybinį transportą, išvažiavai į priešpriešinę eismo juostą. Būtum buvęs tik įspėtas, bet neteisingai atsakei į klausimą: ,,Jei būtų stovėjęs žmogus, taip pat jį partrenktum?". Atsakei, taip, nėra ko vaikščiot per kelią. Esi pavojus mūsų draugiškai bendruomenei, todėl buvai įkalintas... https://streamable.com/rrv7n4 Num_Lock, Aurimas_Lempizorijus ir Mike_Falcon sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Zmogus Paskelbta Sausis 10 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 10 (redaguota) patys mokinat kaip kelkraštį sustot visus o pats kur tą mašiną palikai vidurį juostos visi mentai belekaip važinėjat nors nė iškvietimo turit nė ką. Turėjai dėti už valstybinio turto niokojimą. Kaltas nesijaučiu. Redaguota Sausis 10 nario Ernis_Zmogus Aurimas_Lempizorijus ir Ernis_Kesas sureagavo į tai 1 1 Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Sausis 10 Dalintis Paskelbta Sausis 10 Abudu geri, vienas stabdo vidury kelio normaliai neprisiparkavęs, o kitas specialiai nuneša ir ieško teisybės. Kuchius galėjo nebaust, Ernis galėjo tiesiog apvažiuot bet kai visad principai ima viršų. Kuchiui žodinis įspėjimas tinkamai parkuotis stabdant kitus, Erniui šiek tiek ant žemės nusileist ir nepykt labai kai už savo principus yra nubaudžiamas. Check_Bass, Ernis_Zmogus, Edvinas_Litas ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai