Jump to content

Peikiu Kuchius_Mode

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Zmogus 
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Kuchius_Mode 
  3. Papeikimo priežastis: Uždėjo už KET pažeidimus kad kabinau jo mašiną paliktą ant važiuojamosios dalies kai jis buvo sustabdęs kitą žaidėją  bet turėjo būti Valstybinio turto niokojimas.
  4. Pažeidimų įrodymai: https://imgur.com/a/gAEAUIe

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Iš kilometro atvažiavai, matei, kad stovi du automobiliai, specialiai trenkeisi į Policijos tarnybinį transportą, išvažiavai į priešpriešinę eismo juostą. Būtum buvęs tik įspėtas, bet neteisingai atsakei į klausimą: ,,Jei būtų stovėjęs žmogus, taip pat jį partrenktum?". Atsakei, taip, nėra ko vaikščiot per kelią. Esi pavojus mūsų draugiškai bendruomenei, todėl buvai įkalintas...

https://streamable.com/rrv7n4

726c4157-9ffb-4d97-bda5-bc9b8fcf1ce9.thumb.png.0dc9665ce7fec935b2af8e593a712ccb.png

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)

patys mokinat kaip kelkraštį sustot visus o pats kur tą mašiną palikai vidurį juostos visi mentai belekaip važinėjat nors nė iškvietimo turit nė ką. Turėjai dėti už valstybinio turto niokojimą.

Kaltas nesijaučiu.

Redaguota nario Ernis_Zmogus

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą

Abudu geri, vienas stabdo vidury kelio normaliai neprisiparkavęs, o kitas specialiai nuneša ir ieško teisybės.

Kuchius galėjo nebaust, Ernis galėjo tiesiog apvažiuot bet kai visad principai ima viršų.

Kuchiui žodinis įspėjimas tinkamai parkuotis stabdant kitus, Erniui šiek tiek ant žemės nusileist ir nepykt labai kai už savo principus yra nubaudžiamas.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...