Mystical_Soul Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mystical_Soul 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Bird 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Situacija tokia, kad ne pirmą kartą esu įtariama už vairavimą be diržo. Viskas būtų gerai, jeigu būčiau įtarta po apieškojimo, o ne po to, kai darbuotojas „pamato“ tai paspaudus X mygtuką. Šiandien sugalvojau paprašyti, kad darbuotojas atsiųstų man įrodymus mano to „vairavimo be diržo“ ir spėkit ar turėjo? Atsakymas ne, neturėjo, tik parašė: „Tavo laime kad nesuveike Clipinimas“. Tai tada kyla klausimas kiek kartų buvau įtarta, kai jis neturėjo įrodymų? Truputį ne logiškai atrodo, kai įtarimus deda, o nėr įrodymų, kad būtų už ką juos dėti. Gal galima išvis atsisakyti tikrinimo per X, šiek tiek per daug yra piktnaudžiaujama šituo dalyku. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/5qWcMhl Mantas_Bird ir John_Kerey sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Sausis 11 Dalintis Paskelbta Sausis 11 Papeikimas atmestas, tavo pačios įrodymuose matosi, jog ką tik užsisegus diržą buvai, prieš pat gaunant star. Kitas dalykas, pareigūnas dar net išteisino tave. Konvojus_Kakemake, Num_Lock ir Mantas_Bird sureagavo į tai 2 1 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai