Jump to content

Peikiu White_Glue

Ernis_Kesas

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):  Ernis_Kesas
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @White_Glue
3. Priežastys: Sunaikino mano importine transporto priemone. Pats prisipažino ir dar grasino ban už tokį dalyką. Manau galit logus ar ką ten pasižiurėt ir matysis su kuo sunaikino.
Jo pasiteisinimas jog masina ant PD stogo, nemanau jog tai yra uždrausta (tokiu taisykliu nėra), o šis persona tesiog sunaikino. @Edga_Kesa prašau užmesk aky.
Sodinau žole PD bazes ribose, ant video matosi jog ant stogo stovi administratorius ir mano mašina , gaila bet nesimato akronimo, tačiau tikrai tai galima suprasti, tuomet jis laukė tinkamo momento, kai aš nematysiu, tam jog sunaikinti mašina. Jis tai ir padarė, galime matyti kai darau /vt 1 matosi ant PD stogo bėga nuo mano prieš tai mašinos stovėjimo vietos White_Glue.

4. Vaizdinė medžiagaimage.thumb.png.e05816493c81947a546ecac19afceb9a.png
VIDEO Watch irod- Trim | Streamable

download.jpg

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 15 minutes(-čių), Ernis_Kesas rašė:

Jo pasiteisinimas jog masina ant PD stogo, nemanau jog tai yra uždrausta (tokiu taisykliu nėra

Policijos darbuotojai neturi galimybės nustumti tavo mašinos nuo stogo, kad nebesodintum, o mums jau atsibodo pastoviai tavo mašiną numetinėt, tai dabar bus puiki progą pagalvot, ar benorėsi ta importa mėtyti ant PD stogo. 

Spoiler

dVIb0Uv.png

DE9yBB8.png

ip1jWDL.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...