Emilijus_Escobar Paskelbta Sausis 13 Dalintis Paskelbta Sausis 13 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Emilijus_Escobar 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Marius_Norkus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Pareigūnas važiavo tiesiai į mane priešpriešinėje juostoje ir, atsitrenkęs, staiga sustabdė. Tuomet, keikdamas mane dėl neaiškių priežasčių, atliko apžiūrą, kurios metu rado sėklų, ir dėl to atsidūriau kalėjime. Mano nuomone, taip pareigūnai elgtis neturėtų. Norėčiau pamatyti įrodymus nuo pat įvykio pradžios ir pasiaiškinti kodel taip daroma. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/9LNICCq Marius_Norkus sureagavo į tai 1 90-tieji Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Sausis 13 Dalintis Paskelbta Sausis 13 Papeikimas atmestas. Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai