Taisonas_Quattro Paskelbta Sausis 15 Dalintis Paskelbta Sausis 15 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Taisonas_Quattro 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Lukas_Ping 3. Priežastys: sustabdziau, nespejau islipt, pats islipo ir issitelino. 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/lUY5anO5Ln8ZkzA3A?invite=cr-MSxyWHMsMzQ3NDgyNzY3&v=55 Num_Lock sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ping Paskelbta Sausis 15 Dalintis Paskelbta Sausis 15 (redaguota) Aš nesuprantu apie ką jūs ponas pareigūnas kalbate, pradėkime nuo to, kad neišsitelinau, o mane išgetino su komanda /get, tą get buvo jau pasiūlė prieš man dar pamatant jus, o juo labiau tas asmuo, kur getino tikrai irgi negalėjo žinoti, kad mane sustabdėte. Krč, abu nekalti, aš vip komandos nenaudojau, o anas vpš jaučiu iki šiol nežino, kas čia vyko. Tema rakinama, peace Ir išviso, kodėl papeikimą pildai ne pagal taisykles, turi užtaginti su @ asmenį, kuriam rašai papeikimą, jeigu ne Vasia_Litras, net nebūčiau matęs ir būčiau negalėjęs parašyti savo pasiteisinimo. Redaguota Sausis 15 nario Lukas_Ping . Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Taisonas_Quattro Paskelbta Sausis 15 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 15 Tai tavo reikalas kad tu butum nemates, aiskiai matosi kad stabdziau, paprastai butum neissitelines nes vezei krovini. Num_Lock sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dominykas_Snow Paskelbta Sausis 15 Dalintis Paskelbta Sausis 15 Papeikimas atmestas žaidėjas buvo pagetintas pildyk papeikimą ant žaidėjo, kuris pagetino. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai