Dramblyne_Sedesi Paskelbta Vasaris 1 Dalintis Paskelbta Vasaris 1 Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dramblyne_Sedesi 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Saint_George 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): 4. Kokia paskyra naudojatės?: Dramblyne_Sedesi 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Administratorius Saint_George, puikiai žinodamas, kad aš nieko nepardavinėjau, mane užblokavo po to, kai parašiau žinutę žmogui, kuris buvo užblokuotas už RWT. Pažymėtina, kad tas pats žmogus anksčiau buvo mane reportinęs už „cytus“. Žinutę parašiau tik norėdamas pasišaipyti / pasijuokti iš situacijos, be jokio realaus RWT ketinimo ar veiksmų. Nepaisant to, buvau užblokuotas už RWT. Pats administratorius pripažino, kad užblokavimas nebuvo pagrįstas jokiais įrodymais, nes jų tiesiog nėra ir nebuvo. Jis pats įvardijo, kad blokavimas buvo skirtas ne už tariamus veiksmus, o, kaip pats pasakė, už „liežuvį“. Iš administratoriaus veiksmų jaučiu akivaizdų nešališkumą. Mane nuolat mutina už menkiausias smulkmenas, akivaizdu, kad jam nepatinka mano bendravimo stilius („bazaras“), nors tai yra tiesiog mano personažo dalis. Suprasdamas tai, administratorius, mano nuomone, tiesiog rado priežastį mane užblokuoti — ir tą padarė. Manau, kad užblokavimas turėtų būti kraštutinė priemonė, kurios administratorius imasi tik tada, kai yra aiškūs pažeidimai ir įrodymai. Šiuo atveju nebuvo užduota jokių klausimų, nebuvo pateikta jokių įrodymų — tiesiog blokavimas „profilaktiškai“, kad „nebazarinčiau“. Nemanau, kad toks administratorius turėtų atstovauti serverį ir jį administruoti. Tai nėra profesionalu. Serveris yra verslas, o administratorius atstovauja tą verslą. Kai klientai yra niekinami ar baudžiami dėl asmeninių simpatijų ar antipatijų, joks žaidėjas negali jaustis saugiai. Kam stengtis, kam „grindinti“, jeigu bet kuriuo metu gali būti užblokuotas vien todėl, kad nepatinki administratoriui? Kuchius_Mode, Petras_Agurkas, Saint_George ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Vasaris 1 Dalintis Paskelbta Vasaris 1 Administratorius paaiškino už ką banas, visada buvo ir bus kad bet koks siūlymas pirkti/parduoti serverio valiutą pasibaigia užblokavimu. Kitą kartą chatgpt nenaudok rašydamas savo šitas litanijas, dėkoju. Neatblokuotas. Petras_Agurkas, Edvinas_Litas ir Dramblyne_Sedesi sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai