Mynde_Pyzduske Paskelbta Vasaris 4 Dalintis Paskelbta Vasaris 4 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mynde_Pyzduske Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: "Pavaduotoja" @Justgirll_Justgirll Papeikimo priežastis: Išmestas iš darbo be svarios priežasties? Kažkoks veikėjas kaip supratau kenkė furistų darbui, o likau kaltas aš rinkdamasis minimumą. Aš už kitus serverio žaidėjus neatsakau, tad bausti reiktu juos o ne mane. Pažeidimų įrodymai: Spoiler Vasia_Ciornij, Mystical_Soul, Check_Bass ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 2 12 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Just_Girll Paskelbta Vasaris 4 Dalintis Paskelbta Vasaris 4 (redaguota) Pirmas dalykas , išmetimas buvo ne be reikalo. Ne kažkoks veikėjas, o ten Tavo "Draugai" ir pats to neneigi. Kurių paprašei apšaudyti Fūristus ir būtent tie kurie vežioja būtent narkus, iš visų 5 vežančių narkotikus 4 būna susprogdinti,o Tu lyg niekur nieko pristatai.. (Nes visgi pas mūsų fūristų firmoje vyksta konkursas,kas daugiau priveš jų.) Antra pats racijoje prisigavai,kad parašei "Kad už tai reikės susimokėti" ir ppk pildytas Dominykui_Snow patvirtina " Tavo draugai" jie patys kad buvo pasamdyti trukdyti fūristams. Video : https://streamable.com/2d34r8 + Tavo draugai Untitled - Clipped GTA V with Medal.tv Redaguota Vasaris 4 nario Justgirll_Justgirll John_Kerey, Mystical_Soul, Makro_Fleksas ir 15 kiti(-ų) sureagavo į tai 18 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mynde_Pyzduske Paskelbta Vasaris 4 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 4 prieš 40 minutes(-čių), Justgirll_Justgirll rašė: Pirmas dalykas , išmetimas buvo ne be reikalo. Ne kažkoks veikėjas, o ten Tavo "Draugai" ir pats to neneigi. Kurių paprašei apšaudyti Fūristus ir būtent tie kurie vežioja būtent narkus, iš visų 5 vežančių narkotikus 4 būna susprogdinti,o Tu lyg niekur nieko pristatai.. (Nes visgi pas mūsų fūristų firmoje vyksta konkursas,kas daugiau priveš jų.) Antra pats racijoje prisigavai,kad parašei "Kad už tai reikės susimokėti" ir ppk pildytas Dominykui_Snow patvirtina " Tavo draugai" jie patys kad buvo pasamdyti trukdyti fūristams. Video : https://streamable.com/2d34r8 + Tavo draugai Untitled - Clipped GTA V with Medal.tv Žinai ka nepažystu aš tų "draugų". Niekas nieko neprašė, visi mes čia dabar galim prisigalvot savo istorijų. Krovinių tuo metu buvo tikrai nemažai (virš 30) tai koks man tolkas kažko prašyt kad aš galėčiau nuvežt pora krovinių? Beja ne aš vienas atveždavau krovini buvo dar keli kolegai tuo pačiu metu pristate krovinius. Kokie dar konkursai joptvaju dirbu virš 3 savaičių ir vos paimdavau minimumą viskas buvo keliama i dc. Racijoje vairai verkė, kad prašo pinigų, tad atsakyta buvo tuo pačiu. Ateičiai gal reiktu darbuotojui pranešti priežastį prieš išmetant iš darbo ar tiesiog žiurim viska pro pirštus nes gi mes čia valdžia ir darom ka norim? Paaiškinimas "pats zinai uz ka" nors nieko blogo nebuvo padaryta iš mano pusės skamba smagei. Kvieskit pareigūnus jų gi darbas gaudyt nusikaltelius ar apsauga nežinau o ne meskit darbuotojus laukan. The_Demon, Mystical_Soul, Mega_Dino ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Vasaris 4 Dalintis Paskelbta Vasaris 4 prieš 53 minutes(-čių), Mynde_Pyzduske rašė: Žinai ka nepažystu aš tų "draugų". Niekas nieko neprašė, visi mes čia dabar galim prisigalvot savo istorijų. Krovinių tuo metu buvo tikrai nemažai (virš 30) tai koks man tolkas kažko prašyt kad aš galėčiau nuvežt pora krovinių? Beja ne aš vienas atveždavau krovini buvo dar keli kolegai tuo pačiu metu pristate krovinius. Kokie dar konkursai joptvaju dirbu virš 3 savaičių ir vos paimdavau minimumą viskas buvo keliama i dc. Racijoje vairai verkė, kad prašo pinigų, tad atsakyta buvo tuo pačiu. Ateičiai gal reiktu darbuotojui pranešti priežastį prieš išmetant iš darbo ar tiesiog žiurim viska pro pirštus nes gi mes čia valdžia ir darom ka norim? Paaiškinimas "pats zinai uz ka" nors nieko blogo nebuvo padaryta iš mano pusės skamba smagei. Kvieskit pareigūnus jų gi darbas gaudyt nusikaltelius ar apsauga nežinau o ne meskit darbuotojus laukan. Kad nepažįsti tų draugų, galėjai pasakyti ir tada, kai tave atsikeldino pavaduotoja į pokalbį dėl viso šio įvykio. Tu to neneigei, tik pasakei, kad jų nesustabdysi. Racijoje apie pinigus niekas nekalbėjo, įrodymuose aiškiai matosi, kad rašėme, jog nuramintum savo draugus. Tavo atsakymas buvo, kad turėsime susimokėti pinigų. Taip pat dar iki įtarimo, kad tai tu organizuoji, racijoje prieš mus savo kolegas naudojai necenzūrinius žodžius, kurių, deja, nepavyko užfiksuoti, nes net nemaniau, kad tu čia į tai įsivėlęs, kol pats neparašei, kad už tų draugų nuraminimą mes turėsime sumokėti „monei“, tai yra pinigus. Mano nuomone Pavaduotoja susitvarke puikiai, šaudymai po tavo išmetimo dingo, bazeje tau viska paaiškino kas,kaip ir už ką. Pasiteisinimo normalaus neturėjai. Aurimas_Lempizorijus, Mystical_Soul, Just_Girll ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Just_Girll Paskelbta Vasaris 4 Dalintis Paskelbta Vasaris 4 prieš 59 minutes(-čių), Mynde_Pyzduske rašė: Žinai ka nepažystu aš tų "draugų". Niekas nieko neprašė, visi mes čia dabar galim prisigalvot savo istorijų. Krovinių tuo metu buvo tikrai nemažai (virš 30) tai koks man tolkas kažko prašyt kad aš galėčiau nuvežt pora krovinių? Beja ne aš vienas atveždavau krovini buvo dar keli kolegai tuo pačiu metu pristate krovinius. Kokie dar konkursai joptvaju dirbu virš 3 savaičių ir vos paimdavau minimumą viskas buvo keliama i dc. Racijoje vairai verkė, kad prašo pinigų, tad atsakyta buvo tuo pačiu. Ateičiai gal reiktu darbuotojui pranešti priežastį prieš išmetant iš darbo ar tiesiog žiurim viska pro pirštus nes gi mes čia valdžia ir darom ka norim? Paaiškinimas "pats zinai uz ka" nors nieko blogo nebuvo padaryta iš mano pusės skamba smagei. Kvieskit pareigūnus jų gi darbas gaudyt nusikaltelius ar apsauga nežinau o ne meskit darbuotojus laukan. Aj sakai nepažįstų Tu draugų ? Hmm : https://streamable.com/dcgq6v . Pridursiu Makro_Fleksui,kad net pats to nepaneigei. Edvinas_Litas, Num_Lock, Heca_Rim ir 8 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Vasaris 5 Dalintis Paskelbta Vasaris 5 Jeigu iš tikro nepažįsti tai reikėjo iškart tą ir ištransliuot valdžiai, o ne tada kai jau padai svyla. Papeikimas atmestas, darbų valdžia turi pilną teisę už panašaus pobūdžio pažeidimus išmesti darbuotoją. Num_Lock, Makselio_Pros, Aurimas_Lempizorijus ir 10 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai