Eima_Tosiba Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Eima_Tosiba 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Padaryti full wipe turto ir leveliu visam serveriui 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: butu idomiau zaisti, butu smagiau zaisti, butu geriau zaisti, ir sejp visai axuenai, manau daug kas pritars man. palaikai mane? uzdek like! ir dar butu sunkiau zaisti nes dabar visi apteke milijonais ir viska turi. Dagerito_Blagadar, White_Glue, Tomox_Csgo ir 15 kiti(-ų) sureagavo į tai 16 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Zmogus Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 Buvo turto wipe sampe lmg po 1.8 ar daug žaidė ? Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vadim_Kalashnikov Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 Visiškai prieš. Žaidėjai tam ir žaidžia, kad kažką turėti, sukaupti, o turto resetas šiuo momentu visiškai nereikalingas. Kai Top100 bus su 1.000.000.000 (kas šiuo momentu tik ~30m) tada bus galima galvoti apie tai. 🛠 Mechanikų firmos direktorius 2025.09.23 🛠 🛠 Mechanikai 2023.11.12 - 2025.09.04 (Darius_Danikov, Svarke_Nzo) 🛠 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 kreizi tu! Mystical_Soul ir Alex_Caruso sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eima_Tosiba Paskelbta Vasaris 10 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 10 prieš 1 minutę, Luka_Tony rašė: kreizi tu! aiskus kreizi nes visi bijo nuo 0 padet ir patogu sedet su milijonais Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestas_Dumai Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 as esu visiskai uz, nes siuo momentu esu be pinigu ir turto wipe pridetu man daugiau pinigu nei as dabar turiu Toyo_Yello, Samsungas_Telefonas, Laurekas_Saldytuvas ir 10 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 9 sv Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 ne lengviau serwa uzdaryti? tikrai uz puiki ideja Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terea_Hytsas Paskelbta Vasaris 10 Dalintis Paskelbta Vasaris 10 Uz reike wipo, o kas sako pries tai jie ce prisipirke tu lemu tai nenori wipo.... Kestas_Dumai ir Zygis_Budrys sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mystical_Soul Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Tikrai prieš Aš tik dabar neseniai ant kojų atsistojau žaidime... Padarytų wipe ir vėl iš naujo turėčiau grindint? Ačiū ne. Leroy_Hoang, Artis_Fake ir Makaras_Juodutis sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edvinas_Kixbu Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Kad ir wipe būtų niekas nepasikeistų kito pinigai ir lygis tavo žaidimui nedaro įtakos. Makaras_Juodutis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makaras_Juodutis Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Sakyčiau, čia jau peržengei ribas su fantazija. Leroy_Hoang sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Artis_Fake Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Nebesvaik gal Lawrence_Taylor ir Makaras_Juodutis sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 kaip top 30 milijonierius sutinku su sia ideja manau serverio ekonomikos wipe pritrauktu daugiau zmoniu isleisti pinigus ant kreditu Mystical_Soul, Artis_Fake ir Makaras_Juodutis sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Vasaris 11 Dalintis Paskelbta Vasaris 11 Galim dar padaryt ir pradini koda 2022 metų, grįžt į akmens amžių, serve po 300 žaistu, jei viska wipe'inam tai viska. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Samsungas_Telefonas Paskelbta Kovas 27 Dalintis Paskelbta Kovas 27 pries nesamone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eddy_Electro Paskelbta Kovas 28 Dalintis Paskelbta Kovas 28 BRABUS UŽ 50 EUR PIRKAU IR DABAR JI NORIT MAN ATIMT? Gera įdėja, reikalingas wipe. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar