Jezau_Jezau Paskelbta Vasaris 15 Dalintis Paskelbta Vasaris 15 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jezau_Jezau 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mikulis_Mikul 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: atskrido su heliu supjauste surakino mano hoode apjieskojo. klausiau zinai kas cia per vieta sako nesigaudau 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/TvtMt0U Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikulis_Mikul Paskelbta Vasaris 15 Dalintis Paskelbta Vasaris 15 Pripažįstu, mano klaida. Nepasižiūrėjęs buvau, kad tai jūsų hood vieta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jezau_Jezau Paskelbta Vasaris 15 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 15 ispejimas kaip sakant Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Vasaris 15 Dalintis Paskelbta Vasaris 15 Papeikimas priimtas skiriamas įspėjimas. Jezau_Jezau sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai