Ernis_Zmogus Paskelbta Vasaris 16 Dalintis Paskelbta Vasaris 16 (redaguota) Parduodant turtą: 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Ernis_Zmogus 2. Jūsų parduodamas turtas: Grapeseed Namas ID 85 3. Orientacinė kaina (privaloma): 15mln. 4. Vaizdinė medžiaga (privaloma): https://imgur.com/a/ayvQn7a 5. Papildomas komentaras (neprivaloma): Namas yra Grapeseed netoli fūristų žvejybos pasikrovimo punkto. ./mappnamas 85. Namą galit nupirkt net kai esu neprisijungęs nes uždėjęs kainą prie įėjimo. Redaguota Vasaris 26 nario Ernis_Zmogus Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Vandenis Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 uz 15mln vakare paimciau, jeigu bus dar juros marios Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Zmogus Paskelbta Vasaris 17 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 17 prieš 59 minutes(-čių), Tomas_Vandenis rašė: uz 15mln vakare paimciau, jeigu bus dar Mažiau negu 16 nenoriu parduot nu bet jei neatsiras pirkėjų apsvarstysiu ir šį variantą. Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Zmogus Paskelbta Kovas 2 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 2 @Robke_Gang užrakink tema chatą paėmė. Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai