Skaidrius_Gaspa Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Skaidrius_Gaspa Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: Justgirl_Justgirl Papeikimo priežastis: Išmetė be priežasties, ( aktyvumo salygas atitikau , krovinius visada parvežiau. ) Pažeidimų įrodymai: Siunčiu savo kaip aktyvaus darbuotojo foto. Manau tiek direktoriai tiek pavaduotojai be priežasties (Nes noriu. nes nepatinka) negali išmesti savo darbuotojų. darbo taisykles atitikau. https://imgur.com/a/Nh1JPXT - https://imgur.com/a/Nh1JPXT Redaguota Kovas 10 nario Skaidrius_Gaspa Rolandas_Vandys, Domantas_Turbo, Lukas_Ping ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Just_Girll Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 Sprendimas pašalinti iš pareigų buvo priimtas dėl ilgo AFK buvimo darbo metu. Šiuo metu serveryje yra uždėtas limitas darbams su pakvietimu, todėl siekiame turėti kuo aktyvesnius darbuotojus. Nors savaitės minimumas ir buvo nuvežtas, tačiau ilgas AFK laikas nėra tinkamas, nes tuo metu užimama vieta, kuri galėtų būti skirta aktyviam darbuotojui. Dėl šios priežasties mums svarbu, kad žmonės dirbtų aktyviai, o ne ilgą laiką būtų palikti AFK. Taip pat buvo pastebėtas nereikalingas konfliktas Discord su kitu kolega, kas komandoje nėra toleruojama. Todėl sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant į bendrą situaciją. Edvinas_Litas, Rolandas_Vandys, Mega_Dino ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 1 2 4 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Skaidrius_Gaspa Paskelbta Kovas 10 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 10 (redaguota) "Sprendimas pašalinti iš pareigų buvo priimtas dėl ilgo AFK buvimo darbo metu" cituoju to nėra FURISTU (taisyklėse) , kam tas taisykles bandyt redaguot išviso dabar.. "Šiuo metu serveryje yra uždėtas limitas darbams su pakvietimu, todėl siekiame turėti kuo aktyvesnius darbuotojus" (AFK esu nes nupirkes esu sezon pasa ir renku XP) *Dauguma tik prisijungia po 17val taipogi, kadangi aš turiu galimybę iki to laiko palieku AFK, kodėl nėra tuomet šalinami tie, kurie prisijungia rečiau" * Kai buvau priimtas sakiau jog aktyvumas Šiokiadieniais siekia 5 val , savaitgaliais pusė paros , ir buvau priimtas, šiokiadieniais dauguma normaliu žmonių yra darbuose , aš gryžtu 5 vakaro. todėl nuo pusė 6 iki 9 arba pusė 10 būnu online ,(darbe) šeštadieni su Byckius_Siauliai dirbom aš apie 6 valandas ir nuvežiau nemažai. virš normos tikrai. Todėl šitas išmetimas buvo nepaisant jūsų pačių taisykliu. Tai taip išeina kad būnant direktoriu ar pavaduotoju , galiu daryti ką noriu? tipo kaip aš šiandien jaučiuosi taip ir pasielgsiu. Kadangi tu neturi darbo realiam gyvenime todėl tau atrodo kad niekas nedirba. P.S net ir realiam gyvenime žmogaus iš darbo negali atleisti be priežasties. "Taip pat buvo pastebėtas nereikalingas konfliktas Discord su kitu kolega, kas komandoje nėra toleruojama. Todėl sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant į bendrą situaciją." Apie kokį konfilta kalbama? nejuokaukit. geriau pasakykit kad vadovavotes ne taisyklėm. Žodžiu nedaugžodžiausiu , ne mažas vaikas esu , bet sudrausminti turit būti. Nelogiška (atmaskė) Esminius faktus išdėsčiau ir galėjot per atranka nepriimti , juk visko ,visko klausėt pasielgėt netinkamai. Tai tiek. Furistai(Taisyklės) -Per dieną nuvežti bent minimaliai 5 krovinius (pagal rangą). (Savaitgalį negalioja). AFk bazėjė galima būti tik su Hauler transportu. Taisyklės gali būti pildomos, todėl raginu kartas nuo karto su jomis susipažinti iš naujo. Redaguota prieš 45 minutes(-čių) nario Justgirll_Justgirll Redaguota Kovas 10 nario Skaidrius_Gaspa Satan_Night ir Lukas_Ping sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 Prieštaraujat jūsų pačių kurtoms taisyklėms: -AFK su darbine transporto priemone galima būti bazėje arba priekabų pasiėmime neribotą laiką. Kitur max 15 minučių. Discorde jau buvome apie tai susirašę, tačiau bendram supratimui noriu pabrėžti - jei jau ribojat, kiek galima būti AFK darbinėje tr. priemonėje, tai turi būti aiškiai aprašyta taisyklėse ir iš anksto ištransliuota visiems darbuotojams. Kaip discorde ir minėjau, ar esi įsitikinusi, kad rasi žmogų pamainai, kuris nuo 7 ryto be pertraukos 8 valandas vežios krovinius? Manau, kad ne. Iš planuojamų priimti 8 darbuotojų per sekančią atranką daugiau nei pusė (jei ne visi) šio reikalavimo neatitiks. Neturiu nieko prieš, jei žaidėjas apskritai nėra priimamas dėl savo reputacijos, kenkimo ar kitų priežasčių. Tačiau jeigu jau įdarbinat, jis turi būti stebimas ir vertinamas taip pat, kaip ir visi kiti darbuotojai. Papeikimas priimtas, pavaduotojai skiriamas įspėjimas. Mantas_Flatron, Rick_Lund, Num_Lock ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai