Kryzmantas_Torpeda Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Kryzmantas_Torpeda 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Loreta_Niki 3. Priežastys: 5 vip narių taisyklė. 2x. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/qat0fh https://streamable.com/rev1kl Alexandras_Didysis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grantas_Wanted Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 :DDDDDDDDD Pats prisipisa, šaudai o ji neatsišaudo :DDDDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rytis_Adidukas Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 Bet tai tu geras veikejas žmogus 2 kart realiai stovejo vietoi tu pirmam video taranavai tiesiog ir užsipuolei iš niekur nieko, o antras video irgi vietoi stovejo taip pat pradėjai šaudyti ir net nebuvo jokio atsišaudymo tiesiog kenkėjiškai pats pazeidinejai 8 serverio taisykle kur Stenkis netrikdyti žaidimo kitiems serverio žaidėjams. Plius fresh accountas yra ir pats prisiknisai ir abejus kartus matosi kad ji gal tuo metu tiesiog rase teleporta,o tu uzsipuolei ir pradėjai šaudyti. Jo ir cia aš ginu nes galvojau ateisim kartu su Loreta zaisti i serva bet del tokio š kaip torpeds kuris specialiai kaip verksniukas kazkoks prispiso ir pasirode kaip ožys tai ačiu už šias kelias dienas serveriui bet galit man irgi nuimti vip ir ko gero viso gero Kryzmantas_Torpeda sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kryzmantas_Torpeda Paskelbta Kovas 10 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 10 (redaguota) prieš 1 valandą, Grantas_Wanted rašė: :DDDDDDDDD Pats prisipisa, šaudai o ji neatsišaudo :DDDDD Nereikejo pirmam pradėt šaudyt paleto random, gavai malku. Pasikvietei į pagalba Loreta ir va, visas rezultatas. Redaguota Kovas 10 nario Kryzmantas_Torpeda Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Loreta_Niki Paskelbta Kovas 10 Dalintis Paskelbta Kovas 10 prieš 4 minutes(-čių), Kryzmantas_Torpeda rašė: Nereikejo pirmam pradėt šaudyt paleto random, gavai malku. Pasikvietei į pagalba Loreta ir va, visas rezultatas. Tai čia jūsų abiejų reikalas kas į ka šaudė, aš atvažiavau jo pasiimti, taves net neliečiau tu pradejai į mane šaudyt ir nužudei gal 6 kartus, sekiojai visur ir šaudei iki pakol nesusprogdinai mano mašinos Alexandras_Didysis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Draudimo_Agentas Paskelbta Kovas 11 Dalintis Paskelbta Kovas 11 Naujoke yra, nežinojo tu lmg niuansu, o tu čia vpš lygioi vietoj apšales aš Loreta_Niki sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Kovas 11 Dalintis Paskelbta Kovas 11 Priimta. VIP narystė anuliuota Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai