Jump to content

Peikiu Loreta_Niki

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Kryzmantas_Torpeda
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Loreta_Niki
3. Priežastys: 5 vip narių taisyklė. 2x.
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/qat0fh https://streamable.com/rev1kl

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Bet tai tu geras veikejas žmogus 2 kart realiai stovejo vietoi tu pirmam video taranavai tiesiog ir užsipuolei iš niekur nieko, o antras video irgi vietoi stovejo taip pat pradėjai šaudyti ir net nebuvo jokio atsišaudymo tiesiog kenkėjiškai pats pazeidinejai 8 serverio taisykle kur Stenkis netrikdyti žaidimo kitiems serverio žaidėjams. Plius fresh accountas yra ir pats prisiknisai ir abejus kartus matosi kad ji gal tuo metu tiesiog rase teleporta,o tu uzsipuolei ir pradėjai šaudyti. Jo ir cia aš ginu nes galvojau ateisim kartu su Loreta zaisti i serva bet del tokio š kaip torpeds kuris specialiai kaip verksniukas kazkoks prispiso ir pasirode kaip ožys tai ačiu už šias kelias dienas serveriui bet galit man irgi nuimti vip ir ko gero viso gero😉🫡

IMG_1888.jpeg

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 1 valandą, Grantas_Wanted rašė:

:DDDDDDDDD Pats prisipisa, šaudai o ji neatsišaudo :DDDDD

Nereikejo pirmam pradėt šaudyt paleto random, gavai malku. Pasikvietei į pagalba Loreta ir va, visas rezultatas. 🙂 

Redaguota nario Kryzmantas_Torpeda
Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Kryzmantas_Torpeda rašė:

Nereikejo pirmam pradėt šaudyt paleto random, gavai malku. Pasikvietei į pagalba Loreta ir va, visas rezultatas. 🙂 

Tai čia jūsų abiejų reikalas kas į ka šaudė, aš atvažiavau jo pasiimti, taves net neliečiau tu pradejai į mane šaudyt ir nužudei gal 6 kartus, sekiojai visur ir šaudei iki pakol nesusprogdinai mano mašinos 

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...