Jump to content

Susipažinkime su Telikas_Samsung

Telikas_Samsung

Rekomenduoti pranešimai

Anketa

>> Mano slapyvardis LMG5 serveryje:Telikas_Samung

>> Kiek laiko esate su LMG5? Ar žaidėte LMG SAMP? Kokiais kitais slapyvardžiais esate žinomas?: Na su LMG5 esu prisiregistraves 2024/03 bet taip normaliai pradėjau žaist prieš trys savaites tai yra 2026/02. Samp serveryje teko praleisti visai nemažai sakyčiau net 4 metus kažkur samp serveryje lmg. Vienintelis ir nepakartojimas slapyvardis tai Telikas_Samsung

>> Dėl ko Jūsų manymu esate labiausiai žinomas LMG5 projekte?:Na manyčiau dėl nick name nes neeilinis toks nickname serveryje tad gal tuom ir šiektiek ir esu labiau jau žinomas

>> Ką šiuo metu veikiate LMG5 projekte, kokie jūsų tikslai projekte ir kokiais būdais stengiatės juos pasiekti?:Projekte praktiškai esu trys savaites, šiuo dirbu mechaniku ir visai nesiskundžiu darbo salygom, visai įdomus toks darbas ir paiilset gali ir padirbt. Kolkas tikslu neturiu dideliu tiesiog for fun pažaist ir tiek

>> Jei turėtumėte galimybę užimti bet kokias pareigas projekte 24 valandoms, kokios jos būtų ir ką per tą laiką su jomis pakeistumėte projekte?:Ka norėčiau šitame projekte pakeisti tai automobiliu rinka, kad žaidėjas galėtu turėt tik du automobilius, nes manau tada labiau atsigautu automobiliu rinka ir būtų lengviau nupirkt ir parduot, o ne savaitemis ieškot tinkamo varianto.

>> Mėgstamiausias LMG5 darbas su pakvietimu?:Na esu gan šviežias šiame serveryje tad kol kas best tai mechaniku firma, kituose kol kas dar neteko dirbti.

>> Mano LMG5 artimiausi projekto draugai:Nėra

>> Mano LMG5 didžiausi projekto priešai:Nėra kol kas

>> Šiais metais manau, kad LMG5 geriausias nutikęs dalykas yra....:kad įsidarbinau į mechaniku firma.

>> Realybėje mano tikras vardas (pavardė, pravardė): Paulius

>> Iš kokio miesto esate? Kur gyvenate šiuo metu?: Esu iš Panevėžio

>> Kada švenčiate savo gimtadienį (sezonas/tiksli data/mėnesis)? Koks tai zodiako  ženklas?: 2000/11/13

>> Ką šiuo metu veikiate gyvenime? Kur mokotės ar dirbate?: Šiuo metu dirbu, darbas yra gan paprastas CNC lazeri

>> Laisvalaikio hobiai ir pomėgiai? Kokį naują hobį norėtumėte išbandyti jei turėtumėte galimybę?:Šiuo metu dirbu su CNC metalo lazerio pjovimo staklėmis.

>> Ar turite vairuotojo pažymėjimą? Jei taip, ką vairuojate?: Bachuras be teisiu kaip kaimas be bažnyčios, pravažiuot galima bet kaime aplankyt nėra ką. Tad aš kaimas be bažnyčios nes esu prarades teisės dėl chuliganiško vairavimo ''Garbės žodis normaliai važiavau ir užmete''

>> Ar turite augintinių? Kokių?: Ne

>> Mano mėgstamiausių serialų TOP'as?: Manyčiau kad simpsonai

>> Mano mėgstamiausių filmų TOP'as?: Čia jau nebe jums žinot.

>> Kokią knygą, jei skaitote, rekomenduotumėte LMG5 žaidėjams?: Turtingas tėtis, vargšas tėtis. Patarčiau šia knyga perskaityti, tada truputi pasikeičia mąstymas apie finansus.

>> Vaikystėje svajojau apie .... profesiją? Kokią? Kas trukdo  pabandyti išpildyti savo svajonę?:Norėčiau būti bedarbio bendradarbis.

>> Kokias valstybes esate aplankę? Kuriuos miestus ar vietas rekomenduotumėte aplankyti LMG5 žaidėjams?: Nesvarbu.

>> Jei esate pilnametis, už kokią politinę partiją balsavote paskutiniuosiuose rinkimuose? Ar domitės politika?: Net nežinau kaip reikia balsuot 😕

>> Jei turėčiau galimybę, realybėje norėčiau susipažinti su šiais LMG5 žaidėjais... (proga meetui!): Nėra

>> Šiuos LMG5 žaidėjus jau pažįstu realybėje...:Nėra

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas Pauliau, malonu susipazinti 🙂 🤝

3hHtnHb.png.95f4dfdc344f9f1533a026d5d6e395c3.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...