Petras_Grietinis Paskelbta Balandis 8 Dalintis Paskelbta Balandis 8 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Petras_Grietinis 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Dominykas_Snow 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): 4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Mano nuomone, banas šiuo atveju yra per griežtas. Situacija kilo iš emocijų – supykęs ant pareigūno pasiūliau jam žaisti kitame serveryje, tačiau aš tuo nesiekiau reklamuoti ar skatinti kitus palikti LMG. Žinutę parašiau privačiai vienam žmogui per /sms, todėl nemanau, kad tai gali būti laikoma tikru serverių reklamavimu. Aš nei viešai kritikavau LMG, nei raginau kitus žaidėjus pereiti į kitus serverius ar juos reklamavau. Jeigu toks mano elgesys laikomas reklamavimu, manau, kad pirmiausia turėjo būti duotas įspėjimas. Tikrai būčiau supratęs klaidą ir jos nekartočiau. Esu sąžiningas žaidėjas – laikausi taisyklių, nesu naudojęs cheatų ar serverio klaidų/bugų, neturiu įspėjimų ir nesu turėjęs problemų su administracija. Kaip galėčiau nekęsti LMG, kai pats valandų valandas praleidžiu žaisdamas jame? (Jau 2 metus žaidžiu tą patį serverį ir net nesu pabandęs kitų, nes RP ne man :) Trevor_Savage ir Vasia_Ciornij sureagavo į tai 2 Tik į priekį ne atgal Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Balandis 8 Dalintis Paskelbta Balandis 8 Už čytų pavadinimo paminėjimą baninam kaip už nelegalių programų reklamavimą ir čia ne išimtis. Neatblokuotas. Petras_Grietinis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai