Jump to content

Policijos Departamento direktoriaus rinkimai | iki 2026-04-20

Rafaelis_Kirminas

Rekomenduoti pranešimai

image.png.3964bd008e720bcd52c1f9da32ca46d6.png
POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIAUS RINKIMAI

Direktorius @Samsungas_Telefonas po 40 dienų prie vairo nusprendė palikti pareigas. Esame jam labai dėkingi už kiekvieną nuveiktą darbą ir pastangas dėl mūsų visų gerovės. Ačiū tau už viską, ką suteikei šiam serveriui!
Tačiau miesteliai nestovi vietoje, todėl jiems yra reikalingas naujas šerifas, kuris galės sukontroliuoti tvarką serveryje.
Nieko nelaukiant yra skelbiama atranka į šerifo postą.

Reikalavimai

➤ Turėti bent 50 žaidėjo lygį arba aukštesnį.
 Būti bent minimaliai aktyviam projekte (Serveryje, Forume ir (ar) Discord).
 Gebėti aiškiai reikšti mintis ir mokėti valdyti savo komandą realioje situacijoje.
 Noras ir motyvacija vadovauti bei dalyvauti serverio gyvenime.
 Būt normaliam

image.png.524debefb655e6af956847e0cb078db3.png

Anketa

Bendrieji klausimai
1. Koks Tavo Vardas_Pavardė ir Discord ID?
2. Tavo PD statistikos /info lentelės nuotrauka
3. Koks Tavo užimtumas už žaidimo ribų?
4. Kiek laiko per dieną gali skirti žaidimui LMG5.lt serveryje?

Specialieji klausimai
1. Kodėl pasirinkai kandidatuoti būtent į Policijos Departamento pareigas? Kuo šios pareigos tau įdomesnės nei kitų darbų su pakvietimu?
2. Iš ko susideda kiekvieno Policijos darbuotojo diena serveryje? Kokios yra jo pagrindinės atsakomybės?
3. Ko tavo nuomone šiuo metu trūksta Policijos Departamente taisyklių ir/arba atnaujinimų atžvilgiu?
4. Pagal kokius kriterijus atsirinktum savo komandą
?
5. Tavo nuomone kokie buvo buvusios valdžios privalumai ir trūkumai? Ką darytum kitaip?

6. Tavo nuomone, kaip manai kodėl esi vertas šių pareigų? Kuo tavo kadencija išsiskirs iš kitų buvusių direktorių?

Atranka vyksta iki 2026-04-20 (pirmadienio) 20:00 val.

KOMANDA_6.pnggfx7.thumb.png.e59ada51b5765e7a7eaf667cc84a88e0.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Anketa

Bendrieji klausimai
1. Koks Tavo Vardas_Pavardė ir Discord ID?: Num_Lock
2. Tavo PD statistikos /info lentelės nuotraukahttps://imgur.com/a/avTSl5v
3. Koks Tavo užimtumas už žaidimo ribų?: Už žaidimo ribų dirbu darbą, susijusį su saugumu, todėl kasdien susiduriu su atsakomybe, disciplina ir situacijomis, kuriose reikia greitai priimti sprendimus. Laisvalaikiu dažniausiai būnu prie kompiuterio. Tai mano hobis ir vieta, kur galiu atsipalaiduoti, bet kartu išlikti aktyvus.
4. Kiek laiko per dieną gali skirti žaidimui LMG5.lt serveryje?: Per dieną galėčiau skirti apie 3-4 val.

Specialieji klausimai
1. Kodėl pasirinkai kandidatuoti būtent į Policijos Departamento pareigas? Kuo šios pareigos tau įdomesnės nei kitų darbų su pakvietimu?:  Policijos Departamentą pasirinkau todėl, kad tai yra vieta, kurioje tvarka, disciplina ir atsakomybė nėra tik žodžiai čia tai tampa kasdienybė. kitos frakcijos turi savo žavesio, bet PD yra ta vieta, kur galiu panaudoti tiek savo realaus gyvenimo patirtį, tiek žaidime sukauptas žinias. 
2. Iš ko susideda kiekvieno Policijos darbuotojo diena serveryje? Kokios yra jo pagrindinės atsakomybės?: Pareigūno darbas prasideda vos prisijungus i serverį. Pirmiausia visada atkreipti dėmesį i chata ar nevyksta grobimai,gamyklų užėmimai ar kitos situacijos, kuriomis reikia skubaus pd reagavimo. Tik įsitikinęs, kad  nėra aktyvių grėsmių, pradeda patruliuoti miesteliuose.

Patruliavimo metu pagrindinis darbas yra palaikyti viešają tvarką: stabdyti ir gaudyti pažeidėjus,tramdyti bėglius, naikinti narkotines medžiagų plantacijas, tikrinti įtartinas vietas ir reaguoti į iškvietimus. Taip pat svarbu stebėti eismo situaciją,bausti už KET pažeidimus ir užtikrinti,kad miestelis išliktų saugus tiek nuo nusikalstamumo, tiek chaoso. Pareigūno darbas nėra tik gaudynės, tai nuolatinė atsakomybė, situacijų vertinimas ir gebėjimas greitai reaguoti, kai miestelije kyla grėsmė.
3. Ko tavo nuomone šiuo metu trūksta Policijos Departamente taisyklių ir/arba atnaujinimų atžvilgiu?: Kadencijos metu kilusius klausimus su taisyklėm ir naujinimais aptartume dc kanale. Šiuo metu pasiūlymu nėra.
4. Pagal kokius kriterijus atsirinktum savo komandą?:  Rinkdamasis komandą pirmiausia žiūrėčiau į pareigūno gebėjimą dirbti situacijose,kuriose reikia greito mąstymo ir aiškaus veiksmų plano. Man svarbu, kad žmogus mokėtų priimti sprendimus nepasimetus chaose. Kitas svarbus kriterijus būtų komunikaciją. Pareigūnas, kuris moka aiškiai perduoti informaciją, supranta, kada reikia kalbėti o kada klausyti. Geras ryšys tarp komandos narių dažnai lemia sėkme grobimuose.

Galiausiai rinkčiausi žmones, kurie turi iniciativos. Kurie ne tik vygdo nurodymus, bet ir patys pastebi problemas ir jas bando aptarti.
5. Tavo nuomone kokie buvo buvusios valdžios privalumai ir trūkumai? Ką darytum kitaip?:  Neteko dirbti pas samsunga tai ir nieko neparašysiu 😄

6. Tavo nuomone, kaip manai kodėl esi vertas šių pareigų? Kuo tavo kadencija išsiskirs iš kitų buvusių direktorių?: Esu vertas šių pareigų, nes i pd einu su aiškiu tikslu, o ne dėl privilegiju. Moku dirbti situacijose, kur reikia greito sprendimo, ir galiu užtikrinti normalų pd darba be chhaoso. Mano kadencija išsiskirtų tuo, kad daugiau dėmesio skirčiau realiai veiklai miestelije, komandai ir aiškiai komunikacijai. Noriu pd kuris dirba greitai,tvarkingai ir matosi, kad mehanizmas juda o ne egzistuoja.

Na kam ten bus juokinga smagiai pasijuokit 😄  Sėkmės kitiems kandidatams 🙂

Redaguota nario Num_Lock
Nuoroda į atsakymą

N0G1Wzn.png

Anketa

Bendrieji klausimai
1. Koks Tavo Vardas_Pavardė ir Discord ID?: Impressible_Lauriz / thugeris
2. Tavo PD statistikos /info lentelės nuotraukahttps://imgur.com/a/twbl5RX
3. Koks Tavo užimtumas už žaidimo ribų?: Ne paslaptis ,kad užsiiminėju grafikos kūrimu jau ilgą laiką bei ir gyvenu tuo. Mėgstu praleisti laiką su mergina,draugais savaitgaliais.
4. Kiek laiko per dieną gali skirti žaidimui LMG5.lt serveryje?Vidutiniškai apie 4-5 valandas, bet dirbu iš namų tai galiu daugiau skirti užimant pareigas.

Specialieji klausimai
1. Kodėl pasirinkai kandidatuoti būtent į Policijos Departamento pareigas? Kuo šios pareigos tau įdomesnės nei kitų darbų su pakvietimu?: Mano pasirinkimą lėmė noras būti "aštrių" įvykių centre,kur kiekviena situacija reikalauja ne tik greitos reakcijos,bet ir kritinio mąstymo. Atsakomybė ir tvarka,vertinu struktūrą ir aiškias taisykles. Man svarbu užtikrinti,kad taisyklės būtų vienodos visiems. Įdomiausias dalykas komandinis darbas,teisėsaugos veikla yra neįmanoma be stipraus lyderio,tad norėčiau mesti sau iššuki ir pabandyti savo jėgas būtent sunkiausioje iš darbų frakcijoje. Mano nuomonė Policijos darbas turi nuolat tobulėti ir turiu gan nemažai įdėjų kad tai įgyvendinti. Trumpai tariant renkuosi Policijos departamentą,dėl to,kad ieškau iššūkių,o ne patogaus sėdėjimo vietoje.
2. Iš ko susideda kiekvieno Policijos darbuotojo diena serveryje? Kokios yra jo pagrindinės atsakomybės?: Mano patirtimi Policijos darbuotojas privalo visų pirmą išvalyti serverį nuo gaudomų. Būti visada pasiruošus,nes šis darbas reikalauja didėlio atidumo ir koncentracijos. Patruliavimas tai pagrindinė dienos dalis,stebimas eismas,reaguojama į smulkius pažeidimus ir palaikomas matomumas gatvėse,siekant užtikrinti civilių saugumą. Policijos pareigūnas turi apsaugoti banką ir gamyklą nuo gaujinių. Policijos darbuotojas - privalo užtikrinti saugumą visada.
3. Ko tavo nuomone šiuo metu trūksta Policijos Departamente taisyklių ir/arba atnaujinimų atžvilgiu?: Mano nuomonė trūksta progresyvios bausmių ir paskatinimų sistemos,problema tame,kad jeigu taisyklės yra per daug griežtos ir sausos pareigūnai tampa "robotais". Sprendimas toks,kad galima būtų įvesti reitingavimo sistemą ne tik pagal surašytas baudas ir ridos kelimą,bet ir (pvž. Už nužudymą gamyklose ar kažkas panašaus.). Planuoju sukūrti gerą rangų/būrių sistemą,kad darbuotojas jaustusi savo vietoje,bet ir užtikrintų ir parodytų savo charakterį ir norą parodyti save. Manau,kad Policijos departamentui trūksta ne pačių taisyklių kiekio,o jų lankstumo ir orientacijos į kokybišką žaidimą. Atnaujinimai turėtų būti nukreipti į tai,kad policija taptų ne baidymo priemone,o įdomiausia serverio dalis,su kuria susidurti būtų įdomu net ir pažeidėjams.
4. Pagal kokius kriterijus atsirinktum savo komandą
?: Atrinkti komandą yra atsakinga užduotis,nes vienas "toksiškas,keiksmingas" pareigūnas gali sugadinti viso departamento reputaciją. Jeigu man tektų formuoti komandą,ją rinkčiausi ne pagal tai,kaip gerai žmogus šaudo,o pagal jo charakterį ir ištvermingumą. Emocijų valdymas ir šaltas protas tai svarbiausios kriterijos pagal ką rinksiu sau komandą. Norėčiau savo pirmą komandą atrinkti taip,kad nuo jos susidarytų mano lyderio sąvybės.
5. Tavo nuomone kokie buvo buvusios valdžios privalumai ir trūkumai? Ką darytum kitaip?: Vėl gi iš savo patirties dirbant pas praeitą direktorių galiu teigti,kad nebūvo jokio komunikabilumo su darbuotojais o tai yra tikrai svarbu,nei pats direktorius nei pavaduotojai neskirdavo laiko savo komandai. Jokio noro dirbti nebuvo,tik stovint AFK bazėje ir laukti gamyklos. Kaip ir minėjau įvesiu Rangų/Būrių sistemą ir suformuosi taip,kad darbuotojas ne tik dirbtų sau į naudą,bet ir padėtų civiliams ir serveriui užtikrinant saugumą. Dar įvesčiau reguliarius,neformalius susirinkimus(pvž. kartą per savaitę),kur kiekvienas darbuotojas galėtų išsakyti pastebėjimus ar pasiūlyti įdėją be baimės būti pasmerktam. Valdžia turi būti ne virš darbuotojų o su jais.

6. Tavo nuomone, kaip manai kodėl esi vertas šių pareigų? Kuo tavo kadencija išsiskirs iš kitų buvusių direktorių?: Šis klausimas lemiamas,čia turiu parodyti ne tik pasitikėjimą savimi,bet ir konkretų planą,kuris įtikintų,jog mano vadovavimas atneš naudą. Esu vertas šių pareigų,dėl savo požiūrio į vadovavimą. Daugumą direktorių fokusuojasi į darbuotojų skaičių,aš atvirščiai į bendruomenės kūrimą ir turinio kokybę. Stengsiuos padaryti geriausios kokybės ir užtikrinimo sistemą Policijos departamente kokios dar nebuvo. Techninis ir taktinis progresas,įvesiu reguliarias "Taktikos savaitgalis" pratybas,kurios nebus nuobodžios ir duos darbuotojams atsikvėpti nuo tų visų gamyklų. Aktyvus bendradarbiavimas tarp darbuotojų,aš stengiuos visiems atsakyti asmeniškai greitai ir išsąmiai,padėsiu spręsti savo komandos problemas kartu.

TFc4OUm.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...