Jump to content

Peikiu Antanas_Nauseda

David_Dia

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:David_Dia
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Antanas_Nauseda
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Viešas ginklo demnostravimas, pareigūno užpuolimas. Norėčiau pamatyti įrodymus.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://medal.tv/games/gta-v/clips/mydjfo3eLrtGG-JmO?invite=cr-MSxKY2csNTkxMDYwMzEx&v=0

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

nusiklipines tik 2 minutes buvau del sito ivykio i klipa neiejo dmg nes tik po 2min klipinu, esme kokia nuejau parukyt kol cia kovojo bernai viens su kitu , ateinu ziuriu hp tik like atsidarau dmg ir tu buvai soves is revolverio , iskart uzdejau tau bega susiradau pasiemiau konfiskavau ginklus ir baiges istorija, jeigu toks esi kietas imesk man pries tai minute laiko i kuria tu sovei kol manes nebuvo ta minute prie kompo ir visiem bus viskas aisku, as dabar padariau 4min del tokio atvejo nusiklipint jeigu , bet esme kokia neveltui draugas bego nes ir zole nuskynes buvo  butu nebeges butu ir dmg buves sitam video bet kol pagavau praejo biskuti laiko ko pasakoje per mano video nesimato tik dmg lenteles ne is lempos tave pradejau gaudyt, kaip sovei tai buvai drasus, bet kaip reik atsakyt uz savo nusizengimus tai forume skunda rasai 

Redaguota nario Antanas_Nauseda
Nuoroda į atsakymą

prieš 24 minutes(-čių), Antanas_Nauseda rašė:

nusiklipines tik 2 minutes buvau del sito ivykio i klipa neiejo dmg nes tik po 2min klipinu, esme kokia nuejau parukyt kol cia kovojo bernai viens su kitu , ateinu ziuriu hp tik like atsidarau dmg ir tu buvai soves is revolverio , iskart uzdejau tau bega susiradau pasiemiau konfiskavau ginklus ir baiges istorija, jeigu toks esi kietas imesk man pries tai minute laiko i kuria tu sovei kol manes nebuvo ta minute prie kompo ir visiem bus viskas aisku, as dabar padariau 4min del tokio atvejo nusiklipint jeigu , bet esme kokia neveltui draugas bego nes ir zole nuskynes buvo  butu nebeges butu ir dmg buves sitam video bet kol pagavau praejo biskuti laiko ko pasakoje per mano video nesimato tik dmg lenteles ne is lempos tave pradejau gaudyt, kaip sovei tai buvai drasus, bet kaip reik atsakyt uz savo nusizengimus tai forume skunda rasai 

draugas sustojo kelkrasti kai gavau info kad keleivis bega turi 🙂  p.s irodimu nera kur buvo panaudotas ginklas o del dmg lenteles info negali tokiu itarimu deliot.

Nuoroda į atsakymą

del tavo situacijos pasidariau clipinima 5min kad netycia jeigu butu ilgesne situacija kad tureciau kelias minutes atgal nusifilmaves, bet as kaip ir sakiau jeigu buciau ilgesni video turejas buciau irodes kad sovei i mane, zinau ir esu issitikines 100% kad tavo licenzija buvol konfiskuota ne veltui , kaip ir buvom kalbeja prie tvoros nesenei , tu pats pasakei kad sovei, bet bandai nusimazint del situacijos kad neturiu ilgesniuo video, bet zinai ne visi filmuos tuos kurie verks negali zinot kuris verks kuris ne del to su tais klipais taip yra, kita karta pries verkdamas parasyk kad verksi tai pasidarysiu klipa buciau net ir sito neturejas bet nujauciau kad bus asaru, kitam kartui bus 5min klipas kad neatsitiktu tokia vel situacija, bet kaip ir sakiau esu 100% tikras kad tu sovei o mazintis gali kaip nori

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas pareigūnas gauna ispėjima.

Už priimta papeikimą privaloma atlyginti žalą nukentėjusiam žaidėjui. NEW 2026.02.10

• Žalos dydis skaičiuojamas pagal klaidingai suteiktą įtarimą - 1 įtarimo lygis = 500 €
  • Žalą atlygina nusižengęs pareigūnas arba Policijos valdžia iš Policijos darbo fondo
  • turi gražinti visus ginklus+ licencija 
  •  

96qa0nL.webp.6e6e8034f76457b14379816d7188ebfe.webp

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...