Kenzo_Lapazz Paskelbta Birželis 23 Dalintis Paskelbta Birželis 23 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kenzo_Lapazz 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Marko_Paulo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:FREE STARAI TAI PAREIGUNU UZPUOLIMAS bei jis kai atejau paprasiau benzino arnelio tai man dave atvaziavo paeme nutrenke ir neleido vaziuoti su motociklu pasku iarnelis man sove as atgal mane pradjo gaudyti as begau nu isejau nueme bega bam atgal bega free staru pridejo nors vietoj pareiguno uzpuolimo turejo butu civilio uzpuolimo BET SIAIP I MASINA SOVIAU /DMG LENTELE GALIMA PAZIURETI {NORECIAU KOMPENSACIJOS UZ TA FREE STARU kompensaicija 21,500e 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/bVvWac8 Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marko_Paulo Paskelbta Birželis 24 Dalintis Paskelbta Birželis 24 nespejau pries tai clip padaryti. ir poto kai starus dejau uz gun lic dar maldavai kad nedeti. idek pats gal? https://imgur.com/a/kjonDEd plius naujas pc nelabai cia viska suiderinu kaip man geriau su clip Num_Lock sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kenzo_Lapazz Paskelbta Birželis 24 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 24 isp gausi ir dar glix atiduosi nes suda darei Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marko_Paulo Paskelbta Birželis 24 Dalintis Paskelbta Birželis 24 prieš 51 minutes(-čių), Kenzo_Lapazz rašė: isp gausi ir dar glix atiduosi nes suda darei atsiusk clip full Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Birželis 24 Dalintis Paskelbta Birželis 24 Papeikimas priimtas, įtarimas sudėtas teisingai, vietoj KET gavai pareigūno užpuolimą tai kaip ir tas pats, dėl šito perspėsiu pareigūną žodiškai, jog tiksliau dėtų įtarimą. Tačiau pareigūnas gauna įspėjimą dėl provokavimo ir civilio užpuolimo dar prieš įvykstant visiems nusižengimams. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai