Jump to content

Peikiu The_Thug

Darek_Ogo

Rekomenduoti pranešimai

Sveikas tai ir uz civili nutrenkta gausi star ir dar darbini ppk uzsidirbsi 
Situacija zodziu tokia, buvau uzdejas uz dirza, paleidau - ispejau persimest dirza, issokau ant kelio kad su "x" paziuret ar segi dirza jis pukiai mane matydamas is tolo net nepristabdes nuputi nuo vaizdo ir taip gauni dar uz uzpuolima. manau viska aisku kaip diena, manau ir nuejas nuo kompo, gatveje pristabdai pamates pesciaji kertant gatve. 
(butum nedares nusizengimo antra syki, butum pristabdes)
https://streamable.com/l9tz9m

Redaguota nario The_Thug
papildau
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

pries kiekviena dabar pristabdynet man is tolo? gal ir sikna pabuciuot jums dar islipt?
nesokinek ant kelio ir taip savizudybei pirmaujam. Padstavas metai vietoj kad dirbt normalei 

Pats dirza dekis irgi, ne kaskadioru dirbi 

Koala.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 6 minutes(-čių), Darek_Ogo rašė:

pries kiekviena dabar pristabdynet man is tolo? gal ir sikna pabuciuot jums dar islipt?
nesokinek ant kelio ir taip savizudybei pirmaujam. Padstavas metai vietoj kad dirbt normalei 

Pats dirza dekis irgi, ne kaskadioru dirbi 

Ne, trankyk visus kaip mantas bird, akivaizdu kad darai ka nori tai nenustebciau jei sugalvotum ir tai padaryt.

Dirbu savo darba, uztikrinu tvarka alga pati nesusirinks, jei ne as tai kitas gali nubaust, uz ta dirza. Tavo reikalas tu nutrenki pesciaji ar pristabdai, pastarasis atvejis traktuojamas kaip uzpuolimas, jei tau kitaip atrodo tai vaiksciok pescias gal persigalvosi. Mates kad pareigunai dirza segetu?

Redaguota nario The_Thug
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...