Darek_Ogo Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Darek_Ogo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @The_Thug 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: lenda po ratais ir paskui verkia 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/fyl87kd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Thug Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 (redaguota) Sveikas tai ir uz civili nutrenkta gausi star ir dar darbini ppk uzsidirbsi Situacija zodziu tokia, buvau uzdejas uz dirza, paleidau - ispejau persimest dirza, issokau ant kelio kad su "x" paziuret ar segi dirza jis pukiai mane matydamas is tolo net nepristabdes nuputi nuo vaizdo ir taip gauni dar uz uzpuolima. manau viska aisku kaip diena, manau ir nuejas nuo kompo, gatveje pristabdai pamates pesciaji kertant gatve. (butum nedares nusizengimo antra syki, butum pristabdes) https://streamable.com/l9tz9m Redaguota Birželis 26 nario The_Thug papildau Ignas_Boom ir Jimmy_Anderson sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Darek_Ogo Paskelbta Birželis 26 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 26 pries kiekviena dabar pristabdynet man is tolo? gal ir sikna pabuciuot jums dar islipt? nesokinek ant kelio ir taip savizudybei pirmaujam. Padstavas metai vietoj kad dirbt normalei Pats dirza dekis irgi, ne kaskadioru dirbi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Thug Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 (redaguota) prieš 6 minutes(-čių), Darek_Ogo rašė: pries kiekviena dabar pristabdynet man is tolo? gal ir sikna pabuciuot jums dar islipt? nesokinek ant kelio ir taip savizudybei pirmaujam. Padstavas metai vietoj kad dirbt normalei Pats dirza dekis irgi, ne kaskadioru dirbi Ne, trankyk visus kaip mantas bird, akivaizdu kad darai ka nori tai nenustebciau jei sugalvotum ir tai padaryt. Dirbu savo darba, uztikrinu tvarka alga pati nesusirinks, jei ne as tai kitas gali nubaust, uz ta dirza. Tavo reikalas tu nutrenki pesciaji ar pristabdai, pastarasis atvejis traktuojamas kaip uzpuolimas, jei tau kitaip atrodo tai vaiksciok pescias gal persigalvosi. Mates kad pareigunai dirza segetu? Redaguota Birželis 26 nario The_Thug Mantas_Bird sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Birželis 26 Dalintis Paskelbta Birželis 26 Papeikimas priimtas, pareigūnai turi švyturėlius ir pranešimą stabdant mašinas, niekur nesu mates pareigūno taranuojančio su kūnu. Darbuotojas gauna įspėjimą ir turi sumokėti 10.000e žalą. Check_Bass, The_Thug, Ignas_Boom ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai