Rolis_Laupokas Paskelbta Liepa 12 Dalintis Paskelbta Liepa 12 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Rolis_Laupokas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Lukis_Burgeris 3. Priežastis: Cheat 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/n6lIcsYqBIcl72nSh?invite=cr-MSxMd0osNTczNTU2Njc 5. Papildomi komentarai: iejus i gamykla buvo netiketai pasitikta, tada labai idomiai susaude i galva, kakla ir krutine. Ganetinai naujas zaidejas, tai idomu pamatyti is jo povo. sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukis_Burgeris Paskelbta Liepa 12 Dalintis Paskelbta Liepa 12 (redaguota) naujas zaidejas? ir as dar tau aiskinau ir sitam clipe aiskiai matosi, kad ne iskart tu man pisai rasyt i sms, o po kurio laiko tai nezinau. Redaguota Liepa 12 nario Lukis_Burgeris bet ka pisu ir viskas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolis_Laupokas Paskelbta Liepa 12 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 12 18 sekundziu praejo nuo tada kai nuzudei mane ir parasiau save pov ir nebuvai afk tai turejei matyti. Gerai nenaujas, tai zinai taisykles ir gali atsiusti pova. sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukis_Burgeris Paskelbta Liepa 12 Dalintis Paskelbta Liepa 12 tai as tau jau sakiau, kad nuejau ir povo nepasave'inau, mano niuhas sitas Rolis_Laupokas, Check_Bass, Tonys_Gazuolis ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 bet ka pisu ir viskas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Liepa 14 Dalintis Paskelbta Liepa 14 Atmesta. Pakartotinai nesaugojant POV žaidėjas gali būti užblokuotas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai