Rolis_Laupokas Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Rolis_Laupokas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Lukis_Burgeris 3. Priežastis: Cheat 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/n6lIcsYqBIcl72nSh?invite=cr-MSxMd0osNTczNTU2Njc 5. Papildomi komentarai: iejus i gamykla buvo netiketai pasitikta, tada labai idomiai susaude i galva, kakla ir krutine. Ganetinai naujas zaidejas, tai idomu pamatyti is jo povo. sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukis_Burgeris Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) (redaguota) naujas zaidejas? ir as dar tau aiskinau ir sitam clipe aiskiai matosi, kad ne iskart tu man pisai rasyt i sms, o po kurio laiko tai nezinau. Redaguota prieš 2 valandas(-ų) nario Lukis_Burgeris Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolis_Laupokas Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) Autorius Dalintis Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) 18 sekundziu praejo nuo tada kai nuzudei mane ir parasiau save pov ir nebuvai afk tai turejei matyti. Gerai nenaujas, tai zinai taisykles ir gali atsiusti pova. sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukis_Burgeris Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) Dalintis Paskelbta prieš 2 valandas(-ų) tai as tau jau sakiau, kad nuejau ir povo nepasave'inau, mano niuhas sitas Vadim_Kalashnikov, Mantas_Flatron, Rolis_Laupokas ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar