Mantas_Bird Paskelbta Liepa 21 Dalintis Paskelbta Liepa 21 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Bird 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Arnelis_Yellow (Daun**) 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Sodina per veikla 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/qwPBUXA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnelis_Yellow Paskelbta Liepa 21 Dalintis Paskelbta Liepa 21 20:27:32 Mantas_Bird (199): Eik atsakysi i papeikima daunas 19:44:51 [POLICIJOS DIR.] Mega_Dino: Paleto Bay PD skelbia komendanto valandą, baudos nebus suteikiamos iki 20:44 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Liepa 21 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 21 Ką tik, Arnelis_Yellow rašė: 20:27:32 Mantas_Bird (199): Eik atsakysi i papeikima daunas 19:44:51 [POLICIJOS DIR.] Mega_Dino: Paleto Bay PD skelbia komendanto valandą, baudos nebus suteikiamos iki 20:44 Tai kas kad komendantas? Man salono valymas buvo, veikla. Taisykles pasiskaityk... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnelis_Yellow Paskelbta Liepa 21 Dalintis Paskelbta Liepa 21 prieš 2 minutes(-čių), Mantas_Bird rašė: Tai kas kad komendantas? Man salono valymas buvo, veikla. Taisykles pasiskaityk... prisijiungiau nerode man Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Liepa 21 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 21 prieš 2 minutes(-čių), Arnelis_Yellow rašė: prisijiungiau nerode man Buvo sakyta... Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Liepa 21 Dalintis Paskelbta Liepa 21 Taisyklės nėra jog negalima sodinti veiklos metu, jeigu įtarimas atsirastu dėl veiklos būtų kita kalba, tačiau nematau kaip salono valymas įtakojo įtarimo atsiradimą. Papeikimas atmestas. Mantas_Bird ir Arnelis_Yellow sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai