Mantas_Bird Paskelbta Antradienis 17:26 Dalintis Paskelbta Antradienis 17:26 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Bird 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Arnelis_Yellow (Daun**) 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Sodina per veikla 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/qwPBUXA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnelis_Yellow Paskelbta Antradienis 17:28 Dalintis Paskelbta Antradienis 17:28 20:27:32 Mantas_Bird (199): Eik atsakysi i papeikima daunas 19:44:51 [POLICIJOS DIR.] Mega_Dino: Paleto Bay PD skelbia komendanto valandą, baudos nebus suteikiamos iki 20:44 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Antradienis 17:29 Autorius Dalintis Paskelbta Antradienis 17:29 Ką tik, Arnelis_Yellow rašė: 20:27:32 Mantas_Bird (199): Eik atsakysi i papeikima daunas 19:44:51 [POLICIJOS DIR.] Mega_Dino: Paleto Bay PD skelbia komendanto valandą, baudos nebus suteikiamos iki 20:44 Tai kas kad komendantas? Man salono valymas buvo, veikla. Taisykles pasiskaityk... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnelis_Yellow Paskelbta Antradienis 17:32 Dalintis Paskelbta Antradienis 17:32 prieš 2 minutes(-čių), Mantas_Bird rašė: Tai kas kad komendantas? Man salono valymas buvo, veikla. Taisykles pasiskaityk... prisijiungiau nerode man Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Bird Paskelbta Antradienis 17:34 Autorius Dalintis Paskelbta Antradienis 17:34 prieš 2 minutes(-čių), Arnelis_Yellow rašė: prisijiungiau nerode man Buvo sakyta... Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mega_Dino Paskelbta Antradienis 17:48 Dalintis Paskelbta Antradienis 17:48 Taisyklės nėra jog negalima sodinti veiklos metu, jeigu įtarimas atsirastu dėl veiklos būtų kita kalba, tačiau nematau kaip salono valymas įtakojo įtarimo atsiradimą. Papeikimas atmestas. Mantas_Bird ir Arnelis_Yellow sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai