The_Thug Paskelbta Ketvirtadienis 17:57 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 17:57 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:The_Thug Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: PD DIR PAV LAWRENCE_TAYLOR Papeikimo priežastis: Nebrandus elgesys, mikrafono naudojimas ne pagal paskirti ir izeidinejimai. Pažeidimų įrodymai: https://streamable.com/k66dit Minde_King sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Ketvirtadienis 18:05 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 18:05 o ne, pasakiau i pituhyna prieš 6 minutes(-čių), The_Thug rašė: Nebrandus elgesys, mikrafono naudojimas ne pagal paskirti ir izeidinejimai https://streamable.com/vm5gmf dziaukis kad uz tuos nuolatinius bazarus aplamai neirasiau as taves i tuos recidyvistus, nes pastoviai hoperiui apsiverkes discordo privatuose ramybes neduotum savo asaravimu ir apsimetimu auka Rolandas_Vandys, Mikhail_Kalashnik, Minde_King ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 1 3 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Thug Paskelbta Ketvirtadienis 18:33 Autorius Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 18:33 (redaguota) Viskas gerai uz tai skiriami itarimai kaip izeidinejimai ar keiksmazodziai 5*, kokie recidyvistai tu neabusink pareigom. kuriuos ir paskyrei tu neabusink pareigom jei as su pd jokio rysio neturiu, tai man nenurodo kad man lyst i uzpakali tau reikia, GRP serveri randies ne HARDRP. Redaguota Ketvirtadienis 18:36 nario The_Thug Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Ketvirtadienis 18:41 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 18:41 prieš 7 minutes(-čių), The_Thug rašė: Viskas gerai uz tai skiriami itarimai kaip izeidinejimai ar keiksmazodziai 5*, kokie recidyvistai tu neabusink pareigom. kuriuos ir paskyrei tu neabusink pareigom jei as su pd jokio rysio neturiu, tai man nenurodo kad man lyst i uzpakali tau reikia, GRP serveri randies ne HARDRP. Kai discorde po kiekvieno įvykio bybiais šeri, in game žinutes rašinėji, kokia čia valdžia ištirpus, manau visai pateisinama priežastis tau ten atsidurt. Mantas_Flatron sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Ketvirtadienis 19:48 Dalintis Paskelbta Ketvirtadienis 19:48 Gamyklos ribose, kai ji yra atidaryta ir vyksta veiksmas tarp Policijos ir gaujų - tokie įžeidinėjimai proto ribose yra leidžiami. Visgi vyksta karas tarp dviejų pusių, jos ir turi viena kitos nemėgt. Pažeidimas būtų jeigu valdžios narys taip rėktų miesteliuose. All in all, vis tiek nesinorėtų, kad pavaduotojas rodytų tokį pavyzdį savo darbuotojams veiksmų metu. Šiam kartui atmesta. The_Thug ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai