Jump to content

PEIKIU LAWRENCE_TAYLOR

The_Thug

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:The_Thug
  2. Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: PD DIR PAV LAWRENCE_TAYLOR
  3. Papeikimo priežastis: Nebrandus elgesys, mikrafono naudojimas ne pagal paskirti ir izeidinejimai.
  4. Pažeidimų įrodymai: https://streamable.com/k66dit
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

o ne, pasakiau i pituhyna

prieš 6 minutes(-čių), The_Thug rašė:

Nebrandus elgesys, mikrafono naudojimas ne pagal paskirti ir izeidinejimai

https://streamable.com/vm5gmf

dziaukis kad uz tuos nuolatinius bazarus aplamai neirasiau as taves i tuos recidyvistus, nes pastoviai hoperiui apsiverkes discordo privatuose ramybes neduotum savo asaravimu ir apsimetimu auka

qZfkcet.gif
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija

Nuoroda į atsakymą

Viskas gerai uz tai skiriami itarimai kaip izeidinejimai ar keiksmazodziai 5*, kokie recidyvistai tu neabusink pareigom. 
kuriuos ir paskyrei tu neabusink pareigom jei as su pd jokio rysio neturiu, tai man nenurodo kad man lyst i uzpakali tau reikia, GRP serveri randies ne HARDRP. 🙂 

Redaguota nario The_Thug
Nuoroda į atsakymą

prieš 7 minutes(-čių), The_Thug rašė:

Viskas gerai uz tai skiriami itarimai kaip izeidinejimai ar keiksmazodziai 5*, kokie recidyvistai tu neabusink pareigom. 
kuriuos ir paskyrei tu neabusink pareigom jei as su pd jokio rysio neturiu, tai man nenurodo kad man lyst i uzpakali tau reikia, GRP serveri randies ne HARDRP. 🙂 

Kai discorde po kiekvieno įvykio bybiais šeri, in game žinutes rašinėji, kokia čia valdžia ištirpus, manau visai pateisinama priežastis tau ten atsidurt. 

qZfkcet.gif
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija

Nuoroda į atsakymą

Gamyklos ribose, kai ji yra atidaryta ir vyksta veiksmas tarp Policijos ir gaujų - tokie įžeidinėjimai proto ribose yra leidžiami. Visgi vyksta karas tarp dviejų pusių, jos ir turi viena kitos nemėgt. Pažeidimas būtų jeigu valdžios narys taip rėktų miesteliuose.

All in all, vis tiek nesinorėtų, kad pavaduotojas rodytų tokį pavyzdį savo darbuotojams veiksmų metu.

Šiam kartui atmesta.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...