The_Thug Paskelbta vakar 11:45 Dalintis Paskelbta vakar 11:45 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:The_Thug Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: PD Dir pav Lawrence_taylor Papeikimo priežastis: saudo brolis su tazeriais Pažeidimų įrodymai: https://streamable.com/ftzcj4 Peaky_Boy ir Donatas_Sabalynas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta vakar 12:17 Dalintis Paskelbta vakar 12:17 (redaguota) https://streamable.com/b7mkox Netyčia pataikė iš tazerio, per visa discord'ą staugė, kad nešaudytume, tau leidom atsistoti ir pasigydyt, pats atsisakei ir sakei šaudyt toliau, tai ką tu čia dar per papeikimus rašai? Antras atrabotkė, tam yra nusiskundimų temą: Redaguota vakar 12:18 nario Mantas_Flatron Immortalas_Gamn, Lawrence_Taylor ir Donatas_Sabalynas sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Thug Paskelbta vakar 12:50 Autorius Dalintis Paskelbta vakar 12:50 (redaguota) Kas is to pasigydyk jei 3 jau nusitaike stovi juokauji gal? Redaguota prieš 46 minutes(-čių) nario The_Thug Peaky_Boy sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta vakar 16:09 Dalintis Paskelbta vakar 16:09 prieš 3 valandas(-ų), The_Thug rašė: Kas is to pasigydyk jei 3 jau nusitaike stovi juokauji gal? zodziu siam kartui dovanoju lyg ir nespecialiai. Ka tu dovanoji Nu tu man logiskai paaiskink, kas Tau gamykoj vazinetu su nuoma siekiant patazint kita zmogu? Pats dc asmeniskai rekiau nesaudyt, butum pasihealines butume palike su kazkuo 1x1 jog bent fair butu, nezinau isvis kaip tas tazeris issitrauke kai rode man revika rankose. Mano kasekas, nepasikartos. The_Thug sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta prieš 45 minutes(-čių) Dalintis Paskelbta prieš 45 minutes(-čių) Atmesta. Valdžia pateikė įrodymus. Vadim_Kalashnikov ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai