Jump to content

Peikiu Ernys_Myq

Minde_King

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_King
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ernys_Myq
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Free star. Prisijungiau į serverį, uždėjo bėga, pagavo ir užmetė star už relog 😄 
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)image.thumb.png.7ba0c61f089fa6918d2d586ee1340c6d.pngimage.thumb.png.10bc3b95738898ff75c350056e7b513c.png

Papildymas: Kad atsijungiau iš serverio, tai taip, neneigiu, bet nejaugi aš turėdamas star nebegaliu atsijungti iš serverio, nes po to prisijungus gausiu už relog'ą? Jeigu pareigūnas būtų uždėjas stabdymą, arba įsijungęs švyturėlius, būčiau supratęs, kad mane gaudo - tuomet būčiau neatsijungęs, o leides pasodinti į kalėjimą ir tada nuėjęs afk (turėjau reikalų, todėl atsijungiau iš serverio), bet dabar kai nei stabdymo su + nebuvo, nei švyturėlių, tai manau čia esminė pareigūno klaida ir Jis negalėjo bausti už relog'ą. 

Redaguota nario Minde_King
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Kam apsimetinėti žmogumi su baltu bilietu ir aiškinti, kad kątik prisijungei, jeigu prieš 5 minutes nufilmuota, kaip atsijungi man privažiavus ? Aišku, galėjau patazint, bet galvojau gal normalus, pamatysi, sustosi. Po dviejų parų darbo grįžau, matyt galva nedirba dar, durnas aš. 

https://streamable.com/i58vtk

Nuoroda į atsakymą

prieš 16 minutes(-čių), Ernys_Myq rašė:

Kam apsimetinėti žmogumi su baltu bilietu ir aiškinti, kad kątik prisijungei, jeigu prieš 5 minutes nufilmuota, kaip atsijungi man privažiavus ? Aišku, galėjau patazint, bet galvojau gal normalus, pamatysi, sustosi. Po dviejų parų darbo grįžau, matyt galva nedirba dar, durnas aš. 

https://streamable.com/i58vtk

Aš nežinau kam tu juo apsimetinėji, atrodai normalus.

Nei švyturėlių, nei stabdymo, tai iš kur man žinot, kad mane kažkas gaudo?:DDD

Nevadink saves taip, visi mes padarom klaidų, bet šiaip turėtum žinoti taisykles, kad gaudant bėglį turi uždėti stabdymą su +, įsijungti švyturėlius, kad jam būtų aišku, kad jį gaudai, o ne neaišku ką veiki.

Nuoroda į atsakymą

Ai, tai atsijungei ne todėl, kad sustojau šalia ir turėjai daug starų ? 🙂 Ir tada po 5 minučių prisijungei, aiškinai, kad prisijungei tik dabar, lyg anksčiau tavęs ir nebuvo, nes šiaip susisukusios smegenėlės, ne todėl, kad išvengtum starų ir kalėjimo ? 🙂 Celofano užtarėjas tu, 100%, geros dienos

Nuoroda į atsakymą

prieš 28 minutes(-čių), Ernys_Myq rašė:

Ai, tai atsijungei ne todėl, kad sustojau šalia ir turėjai daug starų ? 🙂 Ir tada po 5 minučių prisijungei, aiškinai, kad prisijungei tik dabar, lyg anksčiau tavęs ir nebuvo, nes šiaip susisukusios smegenėlės, ne todėl, kad išvengtum starų ir kalėjimo ? 🙂 Celofano užtarėjas tu, 100%, geros dienos

Žemaitaičio fane, visų pirma išmok mandagiai bendrauti, be įžeidinėjimų, kaip pas tave kaime įprasta. Kaip pareigūnas, turėtum elgtis kompetetingai, ir į tokį skundą atsakyti mandagiai, be įžeidinėjimų ir argumentuotai. Na nieko, kaip minėjai, esi su baltu bilietu, todėl labai stipriai pykti negaliu, bet tikiuosi, kad Policijos valdžia atsižvelgs į tą tavo tokį bendravimą, pareigų vykdymą ir baltą bilietą.

Atsijungiau, nes turiu tokią galimybę, kai neesu gaudomas ir manes niekas nestabdo, nors ir esu paieškomas. Jeigu mane stabdo, gaudo ar girdžiu švyturėlius - žinoma, kad man atsijungus tai gali būti traktuojama kaip relog. Tačiau, kai - nei stabdei (su +), nei važiavai su švyturėliais, tai iš kur man žinot, kad mane gaudai? 😄 Ar čia kažkokios naujos taisyklės, kad nebegalima atsijungti, kai esi paieškomas, nes vdrug už galo tyliai važiuoja Ernis? 😄
Į serverį prisijungiau iš naujo, kai tik galėjau, tada pamačiau, kad uždėjai /bega ir niekur nesislapsčiau, nebėgau ir laukiau, kol atvažiuosi manes paimti, nes nu juk logiška, kad esu paieškomas ir tik laiko klausimas, kada atvažiuos pareigūnas.

Apie tai, kad prisijungiau ką tik, rašiau tik tuomet, kai uždėjai star už relog, nes akivaizdu, kad jokio tyčinio relog nebuvo, bet, kaip matau tavo galvelė su dviem IQ to nekubatūrina.

Gali daugiau neberašyt, nes apart įžeidinėjimų ir rašymo apie nieką daugiau nieko nemoki, todėl laukiam Policijos valdžios sprendimo. 
Tikiuosi, kad valdžios sprendimas bus teisingas ir tokių nemandagių, nekompetetingų asmenų Policijos darbuotojų sąraše nematysime.

Redaguota nario Minde_King
Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas. Darbuotojo įrodymuose matosi, kaip stabdant nebuvo naudojami /bega; + ir švyturėliai. Darbuotojui skiriamas 1 įspėjimas. @Minde_Kingsusisiek žaidime dėl žalos atlyginimo.

Redaguota nario Ervinas_Kie
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...