Federico_Kely Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Federico_Kely 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Gang_Pukiss 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Prisikabineja prie nieko tegul man sitas zmogelis irodo kad as ten kazka jam sakiau visu pirma. Pats nesamones daro va del tokiu ir 50 pop servas buna poto. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/Kf2NIkW Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 sveikas, "cia tokie lohai dirba policijoje" MedalTVGrandTheftAutoVFiveM20260902182038232-trim-1788363010804.mp4 pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Federico_Kely Paskelbta Rugsėjis 2 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 Visu pirma tu man parodyk kur as konkreciai tave izeidinejau. man nesvarbu kad ten kazkur kazkas kazka. mane baudei uz izeidinejimus. tu man irodik kad as tave konkreciai izeidinejau, nes tu dabar prisikabineji prie zmoniu kurie tiesiog tarpusavy kazkur snekasi. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 tavo zodziai tokie lohai policijoj dirba mane labai izeide del to uzdejau tau starus,pasigarsink video jei neprigirdi dw pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta Rugsėjis 2 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2 Papeikimas atmestas, darbuotojas pateikė įrodymus. Gang_Pukiss sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai