Stasys_Palauskas Paskelbta Rugsėjis 4 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 4 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Stasys_Palauskas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Gang_Pukiss 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Darbuotojas pažeidė Vidaus tarnybos statuto 3 straipsnio nuostatas bei pareigūnų tarnybinės etikos principus (8 punktą – skaidrumo bei pavyzdingo elgesio reikalavimus). Kreipdamasis į mane pareigūnas elgėsi nepagarbiai ir nepadoriai, sąmoningai iškraipydamas mano pavardę. Toks elgesys turi būti netoleruojamas, nes žemina ne tik kitus, bet taip pat žemina ir pareigūno vardą bei vidaus tarnybos reputaciją. Prašau įvertinti valstybės tarnautojo elgesį ir skirti tam atitinkamas nuobaudas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/nsArr6kUKyh7SjLyV?invite=cr-MSxYbEksMjE4MjMzNzk4 Redaguota Rugsėjis 4 nario Stasys_Palauskas Jesse_Clem ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 1 sv Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gang_Pukiss Paskelbta Rugsėjis 4 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 4 sw ka tu cia su chatgpt parases ta ppk,suprask prikola neimk i sirdi,pats irgi sakei kad is nicko as atrodau kad as is vaiku namu ir asocialus tai kaip man jaustis? p.s nesimato tavo video nematyt niekoo IaYbc3NOzMO51kzJBbLkWk6.mp4 pulpo, lino, dejmuko, tekino siaubas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stasys_Palauskas Paskelbta Rugsėjis 4 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 4 Statutas ir jo principai galioja vienodai. "pats irgi sakei kad is nicko as atrodau kad as is vaiku namu ir asocialus tai kaip man jaustis?" Taipogi bandai išvengti atsakomybės sakydamas dalykus kurių nebuvo. sv Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta Rugsėjis 4 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 4 (redaguota) Papeikimas priimtas, darbuotojui skiriamas žodinis įspėjimas, pasikartojus situacijai bus baudžiamas įspėjimų. Redaguota Rugsėjis 5 nario Mantas_Flatron Gang_Pukiss sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai