Ernls_Kesas Paskelbta Rugsėjis 5 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Ernis_Kesas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Arej_Verceti 3. Priežastis: Už platinima dėjo jog mano mašina stovejo netoliese 4. Vaizdinė medžiaga: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arej_Verceti Paskelbta Rugsėjis 5 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 prieš 4 minutes(-čių), Ernls_Kesas rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Ernis_Kesas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Arej_Verceti 3. Priežastis: Už platinima dėjo jog mano mašina stovejo netoliese 4. Vaizdinė medžiaga: Ka tau dar atsakyt kad pasodini ir poto lauki kol pd atvaziuos kad patrolint https://medal.tv/games/gta-v/clips/nsSKDRK0Yiq-XMErM?invite=cr-MSxwalgsMjEwMDY1NTI4 https://imgur.com/a/1JB9BJt Pats pasodinai tryneisi kur pasodinta, gauni staru verki cia forume susirask ka veikt ir foruma susitvarkyk Ernls_Kesas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernls_Kesas Paskelbta Rugsėjis 5 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 Kur yra įrodimas jog aš platinau narkotines medžiagas? ALIO Įjungiam suvokimą. The_Thug sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arej_Verceti Paskelbta Rugsėjis 5 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 prieš 31 minutes(-čių), Ernls_Kesas rašė: Kur yra įrodimas jog aš platinau narkotines medžiagas? ALIO Įjungiam suvokimą. nu zinai masina ir dirizablis prie tos vietos ten kur pasodinta, + tu pats lakstei ten uztenka ir tokiu irodymu Vadim_Kalashnikov, Ernls_Kesas ir The_Thug sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernls_Kesas Paskelbta Rugsėjis 5 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 Gerai laukiam vadovo sprendimo @Mantas_Flatron Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flatron Paskelbta Rugsėjis 5 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 5 Papeikimas priimtas, darbuotojui skiriamas 1 įspėjimas. @Arej_Verceti Kaip sakoma nepagautas ne vagis, sekančiam kartui: „Narkotinių medžiagų platinimas“ [15 įtarimo ] Taikoma, kai pareigūnas paieškos metu suranda 100 vnt. ar daugiau narkotinių medžiagų. Taikoma, kai žaidėjas prieš/po paieškos sodina narkotinius augalus ar gamina narkotikus Taikoma, kai žaidėją policininkas pagauna sodinat arba nuskinant narkotikų sodinukus Taikoma, kai žaidėjas iš inventoriaus išmeta narkotines medžiagas prie kitų žaidėjų. Taikoma, kai žaidėjas viešai perka ir/ar parduoda narkotines medžiagas (įskaitant skelbimus /v, /', /r, /rr). Skyrus šį įtarimą baudos nėra suteikiamos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai